Voetbal

Jeugdtrainers Zeerobben verlengen contract

Door Jeroen Pietersma
In navolging van het invullen van de technische staf voor volgend seizoen bij de eerste selectie en het talententeam, is het jeugdbestuur er in geslaagd om de contracten van diverse standaardteam-trainers met een jaar te verlengen. Het vorig jaar ingezette beleid, mede mogelijk gemaakt door de Business Club, om bij alle standaardteams een gediplomeerde trainer of een ervaren eerste elftalspeler aan te stellen, werpt duidelijk zijn vruchten af.

Alle teams zullen in de hoofdklasse blijven. Mede daarom is het jeugdbestuur zeer tevreden dat Ane Schaap, Patrick van der Veen en Laurens Bergsma hun contract met een jaar hebben verlengd. Zij zullen resp. de JO19, de JO17 en de JO15 onder hun hoede nemen. Samen met het nieuwe hoofd-jeugdopleiding, Koos Heising, is hiermee een zeer belangrijke stap gezet richting verdere optimalisering van de jeugdopleiding voor Harlingen en omstreken. Binnenkort hoopt het Jeugdbestuur ook de trainers van de overige standaardteams en van de meisjes-standaardteams bekend te kunnen maken. 

Met volgend seizoen maar liefst 35 à 36 teams in de competitie en bijna vijftig Waddenrobkes in de landencompetitie mag je gerust stellen dat het goed gaat met de jeugdafdeling van Zeerobben.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda