Voetbal

Jeugdteams fc Harlingen krijgen nieuwe voetbaltas

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen zaterdag kregen de speelsters van het MC 1 elftal als eerste team van de fc Harlingen hun nieuwe voetbaltas van fc Harlingen, uitgereikt door Maurice Lunenborg van de plaatselijke PLUS Supermarkt.

Door mee te doen aan de voetbalplaatjesactie bij de Plus kreeg fc Harlingen een sponsorbijdrage van de Plus en werd door het bestuur besloten om dit bedrag te gebruiken voor de aanschaf van nieuwe voetbaltassen voor alle jeugdspelers van fc Harlingen. De Vrienden van fc Harlingen, voorheen bekend als de club van 50 van rkvv Robur en de club van 100 van vv Harlingen, vonden dit een mooi idee en zij wilden hier dan  ook graag een steentje aan bijdragen en ook zij stelden een bedrag beschikbaar. En zo kunnen de spelers van fc Harlingen voortaan met een mooie donkerblauwe tas met de opdruk van het clublogo en op de zijkant ‘Plus Lunenborg’ en op de bovenkant ‘Vrienden van fc Harlingen’ naar de wedstrijden en trainingen toe.
Zoals bekend was er de afgelopen maanden bij Plus Lunenborg een voetbalplaatjes actie, van de beide Harlinger voetbalclubs waarbij je je eigen voetbalalbum bij elkaar kon sparen. Dit werd dan ook massaal door de leden van fc Harlingen en Zeerobben gedaan en vrijdag 26 december werd deze actie beëindigd met een grote ruilbeurs bij de PLUS.
Voorafgaand aan deze plaatjesactie moesten alle leden eerst op de foto en dit werd op perfecte wijze in goede banen geleid door Astrid Dijkstra die de planning en organisatie namens de fc Harlingen deed. De beide hoffotografen van fc Harlingen, Peter Ijdema en Dorus Breidenbach, waren enkele zaterdagen en trainingsavonden in de weer om alle spelers en teams op de foto te zetten.
Na enkele avonden en dagen zweten en zwoegen door de fotografen, heeft Astrid er voor gezorgd dat de juiste naam bij de juiste foto kwam in het album en alles aangeleverd bij de drukker. Dit is allemaal perfect gelukt met als eindresultaat een schitterend fotoalbum van fc Harlingen. Dit album zal over vele jaren zeer waarschijnlijk wel sentiment bij de dan inmiddels oude mannetjes en vrouwtjes naar boven halen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda