Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Nu Koning Winter het laat afweten zou het zo maar kunnen dat voor een aantal teams de competitie op 13 februari een vervolg krijgt. Dat is al over twee weken dus moeten de teams zich goed voorbereiden op dat wat komen gaat. Dat kan door trainen, zaalvoetballen of oefenwedstrijden spelen. En dat laatste gebeurt volop.

A1 (met keeper Theo Nota) speelde afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen de Walde 2. De talentvolle jeugdspelers hadden geen kind aan de reserves van de Walde en wonnen met 8-3.
Na het nipte verlies van vorige week tegen Broekster Walden oefende B1 nu thuis tegen stadgenoot fc Harlingen B1. Zeerobben bleek een maatje te groot en won deze nuttige en sportieve oefenwedstrijd met 5-0.
En ook E1 kwam in actie. Zij oefenden tegen Heeg E1 die de hoofdklasse na de winterstop komt versterken. E1 was echter ook een maatje te groot nog en won met 9-4.

Morgen is er wederom voetbal op het Oostersportpark. Om negen uur beginnen zowel B2 als D1 aan een oefenwedstrijd. Daarna is het de beurt aan A1 en C1. A1 speelt tegen ONS A1 en C1 komt uit tegen Workum C1. En als dat achter de rug is spelen B1 en MB1 nog oefenwedstrijden tegen respectievelijk VVI A1/B1 en DWP/St. Johannesga MB1. En niet alleen MB1 komt in actie maar ook alle meisjes D’s. Zij spelen om 13.00 uur een onderling toernooitje waaraan vijf teams meedoen.
En dan zijn er nog een aantal teams die meedoen aan de zaalcompetities van de KNVB. Morgen komen F3, F4 en F5 in actie.
De F-pupillen komen morgen voor de laatste keer in actie in de Waddenhal. Volgende week spelen de meisjes nog een keer in de zaal en dan kan een ieder zich zo langzamerhand gaan opmaken voor de voorjaarscompetitie.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda