Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Zo langzamerhand beginnen de teams zich weer wat voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De jongste jeugd moet wachten tot begin maart maar voor teams als A1, B1 en C1 begint de competitie al weer op 13 februari. Dat lijkt ver weg maar is al over drie weken.

En dan willen deze teams natuurlijk goed aan de start verschijnen want er valt nog wel wat te halen in de tweede seizoenshelft. A1 gebruikte de zaterdag om te oefenen tegen het tweede team van AVC. En dat deden ze niet onverdienstelijk. De jeugd won het van de senioren. Het werd een mooie 4-0 overwinning. B1 oefende ook. Zij deden dat thuis tegen Broekster Walden B1 en verloren nipt met 3-4 onder winterse omstandigheden. Werk aan de winkel dus.

Morgen zal er weer volop gevoetbald worden op het Oostersportpark. B1 oefent al vroeg tegen fc Harlingen B1 en ook A1 komt weer in actie. Dit keer thuis tegen DWP A1. Maar ook C1, B2 en E1 komen in actie. Niet alleen op het veld maar ook in de Waddenhal is Zeerobben morgen actief. De F-pupillen bijten de spits af en vervolgens is het de beurt aan de D-pupillen. De A- en B-junioren sluiten morgen de dag af in de Waddenhal. Kortom, Zeerobben komt weer op stoom.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda