Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werden alweer de laatste vier wedstrijden van de eerste competitiehelft gespeeld. De meeste teams waren dus al vrij maar B2, C2, D1 en F3 moesten nog een keer aan de bak. Vanaf nu is het dan ook voor alle teams winterstop. Tijd om even op adem te komen.

B2 moest de laatste wedstrijd voor de winterstop aantreden tegen Franeker B2. Werd er uit nog ruim gewonnen, nu waren de ploegen meer aan elkaar gewaagd. Franeker nam de voorsprong maar Zeerobben knokte zich terug in de wedstrijd. Na de 1-1 viel snel de 1-2 maar diep in de tweede helft werd alsnog de verdiende gelijkmaker gescoord.

C2 zal de wedstrijd tegen Scharnegoutum C1 niet snel vergeten. Vriend en vijand waren het erover eens dat er maar één ploeg had moeten winnen maar dat gebeurde niet met als resultaat een 2-0 nederlaag.
D1 moest al vroeg uit de veren om af te reizen naar Drachten voor de wedstrijd tegen Drachtster Boys D2. Met een punt in de tas (1-1) werd het toch nog een leuke terugreis.
Voor F3 stond de kampioenswedstrijd tegen Blauw Wit nog op het programma. Zeerobben had aan een punt genoeg maar gingen er nog een keer vol voor. Het werd uiteindelijk 11-1 en dus kon de kampioensschaal uitgereikt worden en kon het feest beginnen.

Vanaf nu is het dus winterstop voor alle teams. Een moment om alles nog eens even op een rijtje te zetten. Dat zal binnenkort gebeuren in een overzicht van de eerste seizoenshelft met natuurlijk alle kampioenen.
Morgen staat voor de E-pupillen alweer een onderling zaalvoetbaltoernooi op het programma in de Waddenhal. Want ondanks de winterstop gaat dat gewoon door.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda