Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Nu de scholen deze week zijn begonnen zijn ook de jeugdteams van Zeerobben weer allemaal in training gegaan. De standaardteams zijn al wat eerder begonnen i.v.m. de bekercompetitie maar voor de lagere teams gaat zaterdag ook de bekercompetitie van start of is inmiddels afgelopen week van start gegaan. Drukte dus weer op het Oostersportpark.

Zeerobben JO11-1 begon goed door afgelopen maandag de uitwedstrijd tegen Franeker JO11-1 met 1-6 te winnen. JO19-1 haalde een dag later een verdienstelijk punt in de uitwedstrijd tegen JO19-1. Voor JO15-1 was Blauw Wit net iets te sterk. Het werd 1-3 voor de jongens uit Leeuwarden. Op de woensdagavond ook weer veel bekervoetbal zowel uit als thuis. JO9-1 won afgetekend van Bolsward JO9-2 en JO11-2 verloor uit met ruime cijfers van Workum JO11-1. Op het Oostersportpark was Workum JO13-2 net iets te sterk voor Zeerobben JO13-1. Het werd 1-2. JO17-1 had geen kind aan Balk JO17-1 en won afgetekend met 7-3. Tot slot won JO11-3 de bekerwedstrijd tegen Franeker JO11-2 met 6-1.

Voor morgen staan er maar liefst negen bekerwedstrijden en een competitiewedstrijd op het programma op het Oostersportpark. Daarnaast zijn er in totaal dertien jeugdteams die de provincie ingaan voor beker- of competitievoetbal. Hoe dan ook, morgen weer volop bedrijvigheid op en rond de velden. Een mooie aanloop richting 17 september als voor alle jeugdteams de competitie weer van start gaat. Zeerobben is er klaar voor.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda