Sport

Jeugd maakt kennis met tennis bij TV Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Woensdagmiddag kwamen ongeveer 55 kinderen naar Tennisvereniging Ready, voor de jaarlijkse kennismakingsdag voor basisschooljeugd. Deze middag werd georganiseerd door het jongerenwerk Harlingen, de Stichting Sportpromotie Harlingen en de jeugdcommissie van de tennisvereniging Ready.

In de ballonhal aan de Achlumerdijk konden de kinderen een klein uurtje kennis maken met de tennissport, onder leiding van trainer Fenno Leeuwerke en CIOS-stagiaire Olivier ’t Hart. Er waren twaalf mini-veldjes uitgezet en er werd door iedereen druk geoefend. De één had meer talent dan de ander, maar het was heel leuk om te zien met hoeveel enthousiasme en plezier iedereen tenniste. Na afloop kreeg de jeugd in de kantine een glaasje drinken, terwijl als herinnering een vaantje werd uitgereikt.

Deze week begint het tennisseizoen weer op het Cleem Heeger tennispark aan de Achlumerdijk. Iedereen die graag wil beginnen met tennis is van harte welkom en mag het altijd een keer proberen. Neem gerust contact op met Fenno Leeuwerke, fennoleeuwerke@live.nl of ga naar de website www.tvready.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda