Voetbal

Inschrijving Open FK Zaalvoetbal

Door Jeroen Pietersma
FRANEKER ? De inschrijving voor het Open Fries Kampioenschap zaalvoetbal in Franeker is van start gegaan. Het kampioenschap wordt net als voorgaande jaren georganiseerd door Zaalvoetbalvereniging Franeker.

Dit Open Fries Kampioenschap is een heel bijzonder toernooi met het grootste aantal deelnemende teams in Noord Nederland, namelijk 48 vrouwenteams en 96 mannenteams. Zij strijden om aantrekkelijke geldprijzen. De hoofdprijs bij de heren bedraagt dit jaar namelijk 1000 Euro. De winnaar bij de dames neemt 650 euro mee naar huis. 

De voorrondes voor dit toernooi vinden plaats op 5, 6, 9, 10, 11 en 12 januari 2017. De finalewedstrijden zijn zaterdag 14 januari. Alle wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Trije te Franeker.
Het kampioenschap staat open voor standaardteams van veld- en zaalvoetbalverenigingen,  zowel mannen als vrouwen. Verder biedt OFK net als vorig jaar verenigingen de mogelijkheid om een tweede team op te geven. Deze teams kunnen alleen meedoen als er ruimte in het programma is. Standaard teams blijven uiteraard voorrang houden.
De inschrijving moet voor 1 november binnen zijn. De loting vindt vrijdag 18 november plaats in de Trije. Meer informatie op de website van het OFK Zaalvoetbal.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda