Sport

Huldiging kampioenen najaarscompetitie

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zaterdag werden tijdens de jaarlijkse Vrijwilligersavond, waarop TV Ready haar vrijwilligers in het zonnetje zet, de kampioenen van de Najaarscompetitie gehuldigd.

Deze competitie, die verspeeld werd in de maanden september en november, is dit jaar prima verlopen. Slechts enkele partijen moesten vanwege slecht worden afgelast. Dankzij de flexibiliteit van de deelnemende teams konden die partijen op andere tijdstippen toch uitgespeeld worden. 

TV Ready had in totaal vijf teams ingeschreven, waaronder een jeugdteam. Het was mooi om te zien hoe de jongens en meiden gedurende de competitie steeds meer een hecht team gingen vormen. Uiteindelijk eindigden ze op een mooie tweede plaats. Twee andere teams met de captains Karla van Dijk en Jolanda Walta werden respectievelijk vijfde en derde in hun poules.

Twee Ready-teams werden dit jaar kampioen. Het zondag-team met Carole Sontrop (capt), Yolande Verplanke, Gerrit de Vries en John Grotenboer moesten in de laatste wedstrijd nog stevig aan de bak. Dankzij een 3-1 overwinning werd het kampioenschap binnengehaald. Een tweede kampioensteam met captain Ronald Vonk en Vince Ypma, Michel van der Ploeg, Sander Sijtsma en Willem Mollema draaide een heel sterke competitie: vier keer werd met 4-0 gewonnen, een keer met 3-1 en een wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Daardoor werd het team met een voorsprong van tien punten op nummer twee zeer overtuigend kampioen.

De competitieleiders van TV Ready, Tieneke Veltman en Tiedo de Boer verzorgden de huldiging. Alle teamleden kregen bloemen, een diploma en een daverend applaus van de aanwezige vrijwilligers.

Op dit moment wordt al weer gewerkt aan de planning van de Voorjaarscompetitie die in april en mei verspeeld wordt. De verwachting is dat TV Ready daarin met plm. 24 teams zal deelnemen.
Kijk voor meer informatie op www.tvready.nl

|Doorsturen

Buienradar



Agenda