Sport

Hemelvaarttoernooi TV Ready sportief en gezellig

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen donderdag werd bij tennisvereniging Ready het jaarlijkse Hemelvaartdagtoernooi gespeeld. Na in totaal 24 wedstrijden kwam bij de dames Feija Smaal als winnares uit de bus met een nipte voorsprong op Janita Vonk. Bij de heren bleek Gerrit de Vries de sterkste. In al zijn wedstrijden liet hij geen enkele steek vallen.

Michel v.d. Ploeg moest genoegen nemen met de tweede stek. Maar bij toernooien als deze gaat het echter niet alleen om de sportieve prestaties. Ook gezelligheid is een belangrijk ingrediënt. En daar weten ze wel raad mee bij tennisvereniging Ready. Na twee speelronden in de ochtenduren volgde even na het middaguur een overheerlijke lunch in de sfeervolle kantine op het Cleem Heegerpark om daarna het toernooi te vervolgen met nog twee speelronden. In totaal kwam iedereen vier keer in actie.
Het eerstvolgende toernooi is het traditionele Anneke Bos-toernooi dat van 8 tot en met 12 juni wordt gespeeld. En op zaterdag 13 juni staat het Ouder-kind-toernooi op de agenda. En later in de maand wordt het weer tijd voor het Bentacera open Tobbedanstoernooi, één van de drukst bezochte toernooien van Friesland. Meer weten? Kijk op www.tvready.nl of zoek op facebook naar T.V. Ready.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda