Voetbal

Harlingen ontvangt Oerterp

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Komende zondag ontvangt Harlingen in het laatste thuisduel van de reguliere compe-titie het elftal van Oerterp.

Harlingen boekte afgelopen zondag tegen Oosterlittens eindelijk weer eens een overwinning en ook Oerterp pakte drie belangrijke punten tegen Jubbega. In deze laatste competitieronde staat er voor Harlingen niets meer op het spel. Oerterp zal echter strijd gaan leveren, want dankzij de laatste overwinning hebben zij de beste papieren om de derde periode op eigen kracht te winnen en zich te plaatsen voor de nacompetitie. Bij winst op Harlingen zijn ze daar zeker van en anders is men afhankelijjk van het resultaten van Harkema en MKV. Geel Wit en Warga vechten om lijfsbehoud met een onderling verschil van slechts twee punten in het nadeel van de Amelanders.

Zondagmiddag rond kwart voor vier zijn alle kaarten geschud en kan het speelschema voor de nacompetitie worden ingevuld. Het zou prachtig zijn als Harlingen het seizoen eindigt zoals ze het begon: met een overwinning. Het duel op het Balkland begint zondag om 14.00 uur.

Programma en prognose 3e klasse A
Harlingen-Oerterp 1
Zwaagw'einde-Geel Wit 2
Friesland-Stiens 1
Dronrijp-Lemmer 1
Harkema O.-Warga 2
Leeuwarden-Oosterlittens 1
Jubbega-MKV 2

|Doorsturen

Buienradar



Agenda