Sport

Geslaagd Waddenzeetoernooi

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Op zondag 29 maart was het open Amerikaans mix badmintontoernooi in de Waddenhal, georganiseerd door Harlinger Badminton Club de Wadden.

 
In deze toernooivorm kon eenieder zich individueel opgeven waarna de toernooicommissie husselde om een voor iedereen aantrekkelijk toernooi te maken. Met 56 deelnemers van diverse badmintonverenigingen, werden er totaal 84 mix- en dubbelpartijen gespeeld.
 
Om 17.30 uur konden de prijswinnaars gehuldigd worden. Uitslag Heren eerste Erwin van de Hoeve (Lemmer) tweede Stefan de Haan (Drachten) derde Eise Tuinier (Makkum)  Uitslag Dames eerste Alie de Vries (Stiens) tweede Petra Lok (Lemmer) derde Carla Rypkema (Berltsum). Dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors Kantine Waddenhal, Schildersbedrijf Rinia en Jachtservice Bijko.
 
HBC de Wadden is een gezelligheid badmintonvereniging die op donderdagavond speelt. Er is de mogelijkheid om vrijblijvend eens mee te spelen en te proberen of deze sport ook iets voor jou is, voor informatie check de website www.hbcdewadden,nl of kom langs.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda