Sport

Geslaagd mosseltoernooi TV Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Onder werkelijk ideale omstandigheden werd op het Cleem Heeger Park het laatste toernooi van het zomerseizoen 2014 gehouden.

Na het nuttigen van heerlijk suikerbrood gingen de eerste partijen van start. Bij het mosseltoernooi staat de gezelligheid voorop maar dat wil niet zeggen dat er niet fanatiek gestreden wordt om de overwinning. De zon liet zich van haar beste kant zien en dat maakt het toch allemaal extra leuk. Na drie kwartier werden het aantal games per speler genoteerd en gingen de spelers door naar de volgende partij. De speler die over de dag het meest aantal games achter zijn naam had staan is uiteindelijk de winnaar van de gouden mosseltaart.

 De hele middag werd er in de stralende zon getennist en door de vele deelnemers wat het een uiterste gezellig gebeuren op het park. Zo tegen half 5 werden de mossels op het vuur gezet door Chef koks Wiepie Toering en Rudolf Zuiderhof. De bediening was in handen van Jaap Brunia. Er zijn ook nog mensen die niet van mosselen houden en daarvoor had Anneke de Boer heerlijke Chili con Carne gemaakt. De troetelprijzen waren dit jaar voor Corry Alta en Klaas Hamstra. En de ultieme mosselprijs in vorm van een prachtige taart gingen dit jaar naar Esther Koepon en Hans Dijkstra. Na deze zeer geslaagde dag is het buiten seizoen bij TV Ready afgesloten en maken we ons op voor het winterseizoen.

In het winterseizoen kan er in de ballon getennist worden. Hier zijn nog een aantal uren beschikbaar. Ook niet-leden kunnen in de winterperiode een baan huren. Mocht u een balletje willen slaan dan kunt u hierover contact opnemen met Anneke de Boer-Annema (0517-416051) of kijkt u op www.TVReady.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda