Sport

Finaledag T.V. Ready?s Onderlinge Mix Competitie

Door Jeroen Pietersma
Nog maar nauwelijks bekomen van de finales van het Open Tobbedans PuntNL Groep Toernooi bleek het Cleem Heeger park alweer het strijdperk van de finaledag van de Onderlinge Mix competitie van de tennissers van T.V. Ready. Een nieuwe opzet dit keer, vier vrijdagavonden met op de laatste vrijdag de halve finales en de finale. Ook nieuw was dat de oudere ge?nteresseerde jeugdleden na voordracht van trainer Fenno Leeuwerke, mee mochten doen. Dit bleek een groot succes. Jo?l de Jong, Antal Kuipers en invaller Jelke de Jong konden zich goed meten met de senioren.

Dit keer dus andere koppels dan voorheen, zoals bijvoorbeeld moeder Gea en zoon Antal Kuipers die net niet in de prijzen vielen. Joël eindigde samen met Sieta Salverda op de vierde plaats. Op de derde plaats eindigden Peter Middelweerd en Janita Vonk. De winnaars van de competitie bleken uiteindelijk Erwin Molthof en Karla van Dijk, die haar finalewedstrijden vanwege een blessure moest overlaten aan de fantastische invalster Meintje van der Schaaf. Op de tweede plaats eindigde het echtpaar Rein en Itteke Ferwerda. 

Na de zomervakantie volgt opnieuw een editie van deze competitie, nu echter niet meer op de traditionele vrijdagavond, omdat op die dag een aantal teams van T.V. Ready voor het eerst gaat deelnemen aan de najaarscompetitie van de KNLTB. Intussen maakt de jeugd t/m 17 jaar zich op voor het meerdaagse tenniskamp, vol met sport, spel en fun activiteiten. Daarna staan de clubkampioenschappen alweer op de kalender. Genoeg te beleven voor jong en oud op het Cleem Heeger Park. Meer weten? Kijk op www.tvready.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda