Voetbal

Fc Harlingen ontvangt vv Oerterp

Door Jeroen Pietersma
Het bekervoetbal zit er weer op voor fc Harlingen. Er werd thuis met 1-2 verloren van AVC en op Terschelling werd er een 1-3 overwinning geboekt tegen Terschelling maar dat bleek dus niet genoeg te zijn om door te gaan.

Dus kan fc Harlingen zich nu volledig gaan richten op de competitie die aanstaande zondag van start gaat. En de ploeg van Duco Mulder ontvangt gelijk een lastige tegenstander namelijk vv Oerterp. 

Oerterp dat nog steeds door Johan van Slooten wordt getraind, eindigde vorig seizoen op een mooie tweede plaats, maar na het spelen van de nacompetitie zat er verder geen succes in en dus zal deze ploeg ook dit seizoen weer in de 3e klasse A gaan spelen. Oerterp dat ook actief was in de beker won met 6-0 van Wilperboys, maar verloor de andere twee duels met 2-1 van RWF en 7-3 van vv Marum.
Maar wat de competitie aangaat heeft Oerterp wel een ongeslagen status in Harlingen. Vorig seizoen werd het 2-3 na een 2-0 voorsprong voor de Harlingers en het seizoen daarvoor werd het 2-2. Dus zullen de mannen van fc Harlingen er zondag alles aan doen om er een aantrekkelijk duel van te gaan maken en voor de volle winst te gaan.
Het duel van komende zondag begint om 14.00 uur op Sportcomplex Vierkantsdijk.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda