Voetbal

Eerste voetbalfestijn op velden fc Harlingen succesvol

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen zaterdag is het eerste voetbalfestijn op de velden van fc Harlingen gehouden. Onder de slogan van ?gewoon leuk voetbal? wordt er door een groep leden en niet-leden van fc Harlingen invulling gegeven aan het lekker ongedwongen voetballen.

Er waren verschillende uitdagende voetbalonderdelen uitgezet voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar. En een vriendje of vriendinnetje die net 12 is en nog in groep 8 zit was en is ook van harte welkom. Met veel enthousiasme waren de jonge kinderen actief met en zonder bal. Het weer hield de kinderen niet tegen en daardoor was het gezellig druk.?

Het belangrijkste doel is om de kinderen uit Harlingen en omgeving lekker te laten voetballen, maar vooral ook buiten spelen en sportief zijn, ongeacht of je lid bent van fc Harlingen. Gezond en sportief bezig zijn werd van harte ondersteund door Jumbo Harlingen, die de gezonde snack verzorgde in de pauze.
Het volgende voetbalfestijn is 8 juli aanstaande. Ook dan zijn de kinderen van harte welkom op het sportcomplex aan de Vierkantsdijk. Aanvang is 10:00 uur. Deelname is gratis en vol is vol (max. 70 kinderen).

 

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda