Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie weer van start

Door Jeroen Pietersma

A-poule
Dennis Wijnjeterp – Taipan Yau
Ze gingen direct voor iedere bal en dan zie je lange en slopende rally’s met veel variatie.
De eerste game was met zeer veel strijd voor Dennis met 11-6. Taipan ging ook vol vuur de tweede game en beiden moesten alle zeilen bijzetten om de rally in hun voordeel te beslissen. Ook deze game was weer voor Dennis met 11-6. Ook de derde en laatste game ging helemaal gelijk op en konden beide eigenlijk winnen. Maar ook nu was het weer Dennis die de game in zijn voordeel wist te beslissen met 11-9 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Taipan een mooie partij.

B-Poule
Peter Wierda – Bert Erents
De eerste game ging mooi gelijk op en zien we verrassende rally’s. Het was peter die de eerste game na vele spannende momenten wist te pakken met 11-7. In de tweede game ging de service van Peter super goed lopen en pakte hij veel punten op de service . Peter won met 11-4. Ook in de derde game bleef Peter het spel goed controleren, Bert probeerde het nog wel, maar Peter won met 11-6 en in sets met 3-0.

Steven Brouwer – Guus Jepkema
Dit beloofde een pittige partij te worden voor Guus, maar daar steek je ook weer veel van op. Steven hield het spel goed in de hand en liet Guus flink lopen. Steven won met 11-4. Ook in de tweede game hield Steven de druk hoog en dan speel je helemaal je eigen spel. Ook deze game was weer voor Steven met 11-5. In de derde game wist Guus ook de nodige punten te pakken, maar het werd niet gevaarlijk voor Steven. Ook deze game won hij met 11-7 en in sets met 3-0.

Bas Koudenburg- Leon Bambach
Leon ging wat zenuwachtig de baan op echter hij ging wel direct voor iedere bal. Bas wist het spel goed te verdelen en Leon kreeg alle variaties mee. Hij speelde dan ook nog wel verrassende ballen. Maar de game was voor Bas met 11-2. ook in de tweede game bleef Leon volop lopen, maar hier kwamen niet altijd punten uit. Ook deze game was weer voor Bas met 11-2. De laatste game leek op de vorige Leon met een flinke kleur op de wangen en Bas die het spel stond te regisseren. Bas won de game met 11-3 en in sets met 3-0.

Menno Mensonides – Sjors Jepkema
Dit was Sjors zijn eerste partij in de competitie en hij liep direct goed mee. Menno won de game met 11-9. Ook in de tweede game wisten ze allebei goed te scoren en kon het beide kanten op. Maar ook deze game was weer voor Menno met 11-8. De laatste game was duidelijk voor Menno en hij won met 11-3 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Sjors een leerzame partij.

Nick Elzinga – Menno Mensonides
Beiden gingen voortvarend van start de vonken vlogen er direct vanaf. Het was Nick die de eerste game wist te pakken met 11-7. Menno counterde direct en ging er met volle overgave in. Hij pakte zo maar 5 punten op zijn service. Dan heb je direct een enorm voordeel aan je kant. Nick had er zijn handen vol aan en wist de service niet goed op te pakken. Menno won de game met 11-5. Ook de derde game ging weer volle bak van start waarin Nick probeerde het voordeel aan zijn kant te krijgen. Maar ook deze game wist Menno in zijn voordeel te beslissen en won met 11-7. Dan nog een game te gaan en de buit is binnen, maar nu wist Nick de druk weer op te bouwen en trok de game langzaam naar zich toe hij won met 11-5. Dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Het werd ook weer een gelijk opgaande strijd waarin beide goed wisten te scoren. Maar er kan er maar een winnen en dat was Nick met 11-7 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Menno een prachtige partij die je ook zomaar kan winnen.

Alberto Racioppoli – Sjors Jepkema
Het was voor Alberto weer zijn eerste partij na een korte squash stop en dan moet je eerste weer even wennen. Ze wisten allebei goed te scoren en het ging mooi gelijk op. De eerste game was voor Alberto met 11-9. Ook in de tweede game zagen we hetzelfde spel en was de game weer na vele service wissel voor Alberto met 11-8. Ook in de derde game ging het voor Sjors ook nog steeds goed, maar winnen zat er niet in het werd 11-6 voor Alberto die won met 3-0.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda