Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Ruben Altena - Simon Bambach
Ruben was direct super scherp en maakte weinig fouten en dan pak je de punten hij won met 11-3. Ook in de tweede game probeerde Simon het wel, maar Ruben wist alles goed te pareren en won weer met 11-4. Ook in de laatste game pakte Simon wel weer wat meer punten, maar ook nu besliste Ruben de game met 11-5 en in sets met 3-0 Simon had wel maximaal in gezet maar tegen Ruben zijn scherpe spel is momenteel weinig in te brengen.

B-Poule

Maurice Chevallier- Brian Goeman
Maurice ging direct als een speer en leek voor de volle winst te gaan. Brian leek even uit het veld geslagen en Maurice pakte dan ook de game met 11-1.Ook in de tweede game bleef Maurice het spel bepalen en moest Brian flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-2. In de derde game ging Brian helemaal los en leek Maurice even uit het veld geslagen. Brian wist het spel prima te verdelen over de hele baan en dan moet je flink lopen. Brian pakte de game met 11-5. Het leek erop dat Brian ook weer terug in het spel was . Maar ook Maurice stond weer met beide benen op de grond en wist het spel weer goed te dirigeren. Langzaam maar zeker trok Maurice de game naar zich toe en won met 11-5 en in sets met 3-1

Maurice Chevallier- Guus Jepkema
In de eerste game was het duidelijk Maurice die het spel stond te verdelen en dan pak je de punten. Maurice won de game met 11-3.Ook in de tweede game bleef Maurice het spel controleren en Guus probeerde het wel, maar soms vecht je dan tegen jezelf. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar nu wist ook Guus zijn spel weer te spelen en ging het redelijk gelijk op. Maar na vele spannende momenten was het weer Maurice die de game pakte met 11-7 en in sets met 3-0 maar als Guus wat fitter was geweest dan had hij vast wat meer punten kunnen pakken.

Rob v.d. Kooi- Brian Goeman
De eerste game ging gelijk volop en dan zie je dat het lang beide kanten op kan gaan Het was Rob die de game wist te pakken met 11-8. Ook in de tweede game wisten beiden weer goed te scoren en dan ga je voor ieder punt. Ook deze game was weer voor Rob met 11-7. In de derde game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en werden de rally’s steeds langer. Maar nu was het Brian die de game kon pakken met 11-9. En in de vierde game zag Brian de gelijkmaker wel zitten en ging hij ook voor iedere bal. Rob wist echter een klein voordeel aan zijn kant te houden en won na vele spannende rally’s met 11-7 en in sets met 3-1 maar zeker ook voor Brian weer een mooie partij met stabiel spel.

Brian Goeman – Bert Erents
Brian stond direct het spel goed te verdelen en hield Bert goed onder druk. En dan pak je de punten hij won de game met 11-6. Ook in de tweede game wist Brian de druk hoog te houden en moest Bert flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Brian met 11-6.In de derde game was het Bert die het spel controleerde en waren de rollen omgedraaid. Langzaam maar zeker trok Bert de game naar zich toe en won met 11-7. Bert had wel zin aan de gelijkmaker, maar ook Brian ging er vol in en dan zie je weer mooie rally’s. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en de rally’s werden alsmaar langer. Brian wist de game na veel spannende rally’s te pakken met 12-10 en in sets met 3-1 ook zeker voor Bert een mooie partij en dan zie je dat er ook voor Bert genoeg mogelijkheden waren om de winst te pakken.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda