Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule
Ruben Altena – Martin v.d. Ploeg
Het ging direct volle bak en dan zie je mooie rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. Het ging lang gelijk op en het was niet goed te zien wie de game zou winnen. Het was Martin die de eerste game won met 11-9. In de tweede game kreeg Ruben weer meer grip op het spel en wist een klein voordeel aan zijn kant te houden. Ruben won de game met 11-7. Ook in de derde game liet Ruben het voordeel niet meer los en wist hij na vele spannende momenten de game weer te pakken met 11-5. Martin bleef vechten voor ieder punt, maar Ruben hield het spel goed onder controle en won ook de laatste game met 11-5 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Martin een mooie partij met zomaar kansen op een vijfsetter.

B-Poule
Maurice Chevallier – Guus Jepkema
Maurice en Guus zijn op een hoop momenten aan elkaar gewaagd en dat zagen we direct in de eerste game. Het werd een mooi gelijk opgaande strijd waarin met name Maurice op de service van Guus heel veel punten wist te pakken met zijn snoei harde folly's. De eerste game was na veel spannende momenten voor Maurice met 11-8. Ook in de tweede game bleef Maurice met zijn smash momenten sterk en pakte hij wederom veel punten. Guus probeerde het voordeel wel weg te nemen, maar dit lukte niet echt en weer won Maurice met 11-6. Maurice had zijn ritme gevonden en bleef zijn spel goed spelen en dan hou je de tegenstander goed onder druk. De laatste game was ook weer voor Maurice met 11-7 en in sets met 3-0 aan Guus de opdracht om zijn service momenten aan te passen aan de folly’s van de tegenstanders.

Steven Brouwer – Bas Koudenburg
Steven en Bas waren ook van plan er een stevige pot van te maken en gingen dan ook voor iedere bal. De eerste game was na vele spannende rally’s voor Bas met 11-7. In de tweede game counterde Steven ijzersterk en moest Bas flink aan de bak Steven ging voor de winst en won met 11-3. In de derde game was ook Bas weer volop terug in de wedstrijd en ging het helemaal gelijk op. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Maar nu was het weer Bas die won met 12-10. Ook in de vierde game bleef het super spannend en gingen beiden heel diep om de winst te pakken. Dan zie je natuurlijk heel mooi squash spel en pittige rally’s. Steven won de game met 13-11. En dan staat het weer gelijk en zijn de kansen op winst nog steeds aanwezig voor beiden. Ook deze game bleef tot het einde spannend en werden de rally’s alleen maar langer en feller. Maar het was Steven die de winst kon pakken met 11-9 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Bas een mooie partij die ook zomaar anders kan gezien de set standen.

Peter Wierda – Bas Koudenburg
Ook dit beloofde een mooie partij te worden want beiden spelen altijd een krachtig spel. De eerste game ging mooi gelijk op met sterke momenten voor beiden. Bas pakte de eerste game met 11-9. In de tweede game waren ze ook weer helemaal aan elkaar gewaagd en wisten beiden de rally’s winnend af te sluiten. Deze game was na vele spannende momenten voor Peter met 12-10. Ook in de derde game bleef er volop spanning en kon het lang beide kanten op. Ook deze game was weer na vele spannende momenten voor Peter met 12-10. Bas probeerde het nog wel, maar Peter hield zijn grip op het spel goed vast en won ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook deze partij had ook zomaar anders kunnen lopen.

Guus Jepkema – Alberto Racioppoli
Ook deze partij ging direct mooi gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Het was Guus die de overwinning net wist te pakken met 11-9. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en hadden beiden ijzersterke momenten. Ook deze game wist Guus net weer op zijn naam te schrijven met 12-10. In de derde game bleef er volop spanning en konden beiden geen moment verslappen. Maar ook nu was het weer Guus die na vele enerverende momenten de game wist te pakken met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Alberto een mooie partij met mooie scores en soms verrassende score momenten.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda