Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Ruben Altena–Rienik Post
Ruben ging direct voortvarend van start en hield Rienik goed onder druk. Ruben pakte de eerste game met 11-2. In de tweede game zagen we een zelfde spel met lange rally’s, maar meestal Ruben die dan won. Ook nu was dat het geval echter Rienik kreeg wel steeds meer grip op het spel. Ruben won met 11-4. Ook in de derde game hield Ruben het spel strak in de hand. Maar ook nu was Rienik zeker scherp aan het spelen maar kreeg geen overwicht. En weer won Ruben de game met 11-5 en in sets met 3-0.

B-Poule

Bert Erents – Maurice Chevallier
Het ging direct gelijk op en beiden wisten goed te scoren. We zagen dan ook veel variatie en met name in de service werd vaak al veel voordeel gepakt. De eerste game was na veel zweet druppels voor Bert met 11-8. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd, maar nu was het Maurice die de game pakte met 12-10. Aan deze set standen is ook goed te zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn. Weer was het Maurice die de winst kon pakken met 13-11. Dat dit een vijfsetter moest worden was Bert toen al van overtuigd. Hij ging dan ook voor ieder bal, maar ook nu zag je dat op cruciale momenten er fouten werden gemaakt. Maar na vele spannende momenten was het toch Bert die de game kon pakken met 11-9. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Ook nu werd er weer gestreden op het scherpst van de snede en zagen we verrassende score momenten. Na vele mooie momenten was het uiteindelijk Bert die de game kon pakken met 12- 10 en in sets met 3-2 Bert was hiermee zeer tevreden over het resultaat in deze spannende pot. Maar ook zeker Maurice deed het super want als je ziet dat hij pas een half jaar staat te squashen dan boek je nu een mooi resultaat. Gaan we meer van horen in de toekomst.

Leon Bambach – Aldert Sinnema
Het leek in de eerste game gelijk op te gaan en wisten beiden goed te scoren. Maar na vele spannende rally’s was het Leon die de game kon pakken met 11-6. In de tweede game maakte Aldert veel fouten en wist Leon hier flink voordeel te pakken. Leon won de game met 11-4. In de derde game ging het weer mooi gelijk op en waren er ook voor Aldert weer genoeg kansen. Ook nu was het weer Leon die de game winnend wist af te sluiten met 11-7 en in sets met 3-0.

Bas Koudenburg – Bert Erents
Het ging gelijk volle bak en beiden wisten goed te scoren. Bert zijn service liep goed en dan pak je daar veel punten mee. Maar het spel van Bas was ook weer als vanouds en dan lukt ook alles. Bas won de game met 11-9. In de tweede game was het Bas die de druk goed hoog kon houden en dan zet je het spel naar je hand. Bas pakte de game met 11-6. In de derde game probeerde Bert het nog wel, maar het lukte niet om de druk op te bouwen en dan maak je vaak veel fouten. Bas wist het voordeel duidelijk aan zijn kant te houden en won met 11-4 en in sets met 3-0.


Menno Mensonides – Bert Erents
Het ging direct volle bak en zagen we spetterende rally’s. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken, maar na vele lange en slopende rally’s was het Bert die de game pakte met 11-9. Ook in de tweede game ging Bert voortvarend van start en pakte hij een mooie voorsprong van 6-2. En dan lijkt het dat je op de game winst af gaat. Maar Menno wist weer grip te krijgen op het spel en kwam langzaam weer langszij. Hij pakte na vele enerverende rally’s de game met 11-9. In de derde game hield Menno het voordeel duidelijk aan zijn kant en won met 11-5. Ook in de laatste game bleef Menno de druk hoog houden en won met 11-5 en in sets met 3-1 maar gezien de set standen in de eerste twee games had dit ook zomaar anders gekund.

Menno Mensonides – Alberto Racioppoli
Menno nam het initiatief en trok langzaam maar zeker de game naar zich toe. Hij won de game met 11-6. In de tweede game kon Menno het voordeel duidelijk vast houden en won hij met 11-7. Maar in de derde game kreeg ook Alberto meer grip op het spel en pakte hij zelfs een mooie voorsprong van 6-2. Maar ook nu wist Menno langzaam het spel weer naar zich toe te trekken en won hij ook deze game met 12-10 en in sets met 3-0.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda