Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule
Dennis Wijnjeterp – Rienik Post
Het was Dennis die in snel tempo de eerste game wist te pakken met 11-2. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en zagen we fraaie rally’s. Op de stand 5-5 nam Dennis duidelijk het heft weer in handen en moest Rienik flink aan de bak. Dennis win de game met 11-5 en in sets met 3-0. In de derde game wist Rienik ook zijn spel weer te spelen en was de spanning weer volop terug. Rienik kwam op een fraaie voorsprong van 8-6 en dan lijkt het tij te keren. Maar ook nu bleef Dennis knokken voor ieder punt en kwam langzaam weer langszij en won hij de game na vele spannende rally’s met 11-8 en in sets met 3-0 maar gezien de set standen zaten er ook volop kansen in voor Rienik.

Michel v.d. Ploeg – Rienik Post
Beide spelers hebben een zeer gevarieerde speel stijl en gaan werkelijk voor iedere bal. Het beloofde dan ook een mooie partij te worden. De eerste game ging helemaal gelijk op . We zagen dan ook super rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Michel won de eerste game met 12-10. In de tweede game wist Rienik een klein voordeel aan zijn kant te houden en won hij met 11-8. In de derde game bleef het ook weer tot het laatst spannend. Maar nu was het weer Michel die de game kon pakken met 11-8. Ook in de vierde game werd er weer volop strijd geleverd. Maar ook deze game was na vele spannende rally’s voor Michel met 11-6 en in sets met 3-1 maar het had ook zomaar anders kunnen zijn dus ook voor Rienik zeker een mooie partij gezien de set standen.

B-Poule
Maurice Chevallier – Alberto Racioppoli
In de eerste game wist Alberto een klein voordeel aan zijn kant te houden en trok hij de game langzaam naar zich toe. Hij won de game met 11-7.In de tweede game ging Maurice flitsend van start en pakte hij al snel een voorsprong van 7-0. Dan denk je hij gaat voor de volle winst, maar Alberto kwam ijzersterk terug en kwam langzaam weer langszij. Maar Maurice wist de game nog net op zijn naam te zetten met 11-8. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken we zagen dan ook verrassende rally’s. Ook nu was het weer Maurice die de winst net weer wist te pakken met 11-9. Ook in de vierde game bleef er volop strijd en bleven beiden gaan voor ieder punt. Maurice wist ook deze game op zijn naam te schrijven met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Alberto waren er volop kansen en wordt zijn spel steeds scherper.

Nick Elzinga – Bas Koudenburg
Het was Nick die het spel dirigeerde en Bas flink onder druk hield. Nu vind Bas hard werken niet erg , maar hij wil ook de punten graag pakken. Nick won de eerste game met 11-5.In de tweede game ging het nog een versnelling hoger en maakte Bas veel fouten. Nick won ook deze game met 11-2. In de derde game ging Nick helemaal als een speer en stond hij al snel op een voorsprong van 8-0. Het leek dat hij voor de volle winst zou gaan, maar Bas blijft knokken voor ieder punt. Hij wist dan ook nog de nodige punten te pakken. Maar ook nu won Nick de game na vele spannende rally’s met 11-5 en in sets met 3-0 voor Bas ook geen slechte partij, maar normaal pakt hij wat meer punten.

Peter Wierda – Leon Bambach
Peter begon super geconcentreerd aan de partij want Leon had ook al een keer van Nick gewonnen dus scherp blijven is dan de opdracht. Peter won de eerste game met 11-2. In de tweede game ging ook Leon goed mee en wist hij verrassend te scoren via de zij muren. Maar ook deze game was na vele verrassende rally’s voor Peter met 11-7. Ook in de tweede game moest Peter super scherp blijven en de ballen strak achterin spelen. Ook nu pakte Leon weer de nodige punten, maar Peter bleef controleren en won met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat alle spelers in de competitie Leon niet veel ruimte geven na zijn winst op Nick.

Steven Brouwer – Sjors Jepkema
In de eerste game was het direct een mooi gelijk opgaande strijd en wisten beiden goed te scoren. Het was Steven die na vele enerverende rally’s de winst wist te pakken met 11-6. In de tweede game moest Sjors de punten aan Steven laten en die won de game met 11-3. In de derde game was ook Sjors weer helemaal terug in het spel en werd een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden hele sterke momenten hadden. Het bleef dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Maar ook nu was het weer Steven die op de valreep de game pakte met 11-9 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Sjors een niet onverdienstelijke partij.

Peter Wierda – Alberto Racioppoli
Peter stond direct weer te spelen als een rots in de branding en ging dan ook voor de volle winst. Hij won de game met 11-0. Alberto leek even overdonderd, maar hij herstelde direct in de tweede game. Hij pakte zelfs een kleine voorsprong van 6-4 en dan zie je toch de mogelijkheden ontstaan. Maar ook nu wist Peter de punten weer te pakken en trok de game langzaam naar zich toe. Hij won met 11-7. Ook in de derde game zagen we eenzelfde spel waarin beiden goed wisten te scoren. Maar ook nu was het weer Peter die de winst kon pakken met 11-6 en in sets met 3-0 maar duidelijk is wel dat Alberto zijn spel ook enorm is gegroeid.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda