Sport

Drukkerij Bambach Squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Ruben Altena – Taipan Yau
Dit beloofde weer een titanen strijd te worden en dan zie je de mooiste wedstrijd momenten. Ze gingen allebei flitsend van start en wisten goed te scoren. Het ging nagenoeg gelijk op, maar na vele enerverende rally, s was het Ruben die de game wist te pakken met 13-11. In de tweede game wist Ruben de druk nog wat meer op te bouwen en trok hij de game langzaam naar zich toe en won met 11-6. In de derde game wist Taipan met lange ballen achterin het spel in zijn voordeel te beslissen met 11-4. En dan zie je ook weer mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. Beiden gingen dan ook voor iedere bal en het kon lang beide kanten op. Maar nu wist Ruben een klein voordeel aan zijn kant te houden en won de game met 12-10 en in sets met 3-1 maar had Taipan het spel wat meer achterin weten te houden dan had het nog wel eens anders kunnen lopen.

Dennis Wijnjeterp –Ruben Altena
Beiden spelen momenteel voor de hoogste regionen in de eind uitslag dus gaan ze ook voor de punten. Dennis zoals altijd weer van start met snoei harde ballen en Ruben zijn spel is daarin tegen met zijn strakke folly’s en return voorin de baan. Je ziet dan ook mooie rally’s met veel variatie. Het was Dennis die de eerste game wist binnen te halen met 11-7. Ook in de tweede game was er weer volop strijd, maar ook nu was het weer Dennis die de game wist te pakken met 11-6. En dan nog een game en de buit is binnen. Ruben probeerde het nog wel, maar Dennis hield het spel strak in de hand en trok ook deze game langzaam naar zich toe en won met 11-6 en in sets met 3-0.

Ruben Altena – Erik Menks
Ruben en Erik kennen elkaars spel door en door en dit beloofde dan ook weer een spannende pot te worden. Ze gingen allebei vol vuur van start en we zagen dan ook spectaculaire rally’s. De eerste game was na veel ballen op de tin en lange rally,s voor Ruben met 15-13. In de tweede game was het Erik die het voordeel aan zijn kant wist te houden en won met 11-8. En ook de derde game werd door Erik in zijn voordeel te worden beslist en won hij met 11-7. En hiermee leek Erik op de winst in deze partij af te stevenen. Maar Ruben herstelde en wist de druk weer langzaam op te bouwen en trok de partij langzaam naar zich toe en won met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Ruben wist de druk goed op te bouwen en bij Erik ging er veel mis en Ruben won met 11-3 en in sets met 3-2 maar ze waren aan elkaar gewaagd en het had dan ook zomaar anders kunnen gaan.

B-Poule

Nick Elzinga – Bert Erents
Nick gaat ook nog steeds goed in de competitie en doet mee voor het eremetaal. Vanavond moest er gespeeld worden tegen routinier Bert die zijn eigen favoriete spel speelde. Beiden gingen voortvarend van start en wisten goed te scoren het was Nick die de game wist te pakken met 11-6. En ook in de tweede game wist Nick de winst te verzilveren met 11-6 En ook in de derde game gaf Nick het voordeel niet meer uit handen en won hij met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook Bert was niet ontevreden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda