Voetbal

Derde ronde wintercompetitie SJO Robur-Harlingen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Aanstaande zaterdag (8 februari) wordt er weer voor de onderlinge wintercompetitie van de SJO Robur-Harlingen ?gespeeld. Deze keer is het een 4 tegen 4 toernooi op het kunstgrasveld? van Robur.

Het toernooi begint voor alle teams - Mini-pupillen/F-pupillen; E-pupillen jongens; Meisjes MD1 en Meisjes uit E-pupillen; D1 en D2 - om 13.15 uur. De spelers dienen uiterlijk 13.00 uur aanwezig te zijn in de kantine van Robur. Er word op vier speelvelden tegelijk gespeeld met kleine doeltjes zonder keeper. Opgave kan tot vanavond (dinsdagavond 4 februari) 19.00 uur bij de eigen leider/leidster. Zij geven het dan weer door aan Jan Helvrich, waarna hij weer zorgt voor de indeling van de teams en het speelschema. De hulp van eenieder voor het begeleiden van een team of het fluiten van een wedstrijd  is welkom en belangrijk, zodat het een vlekkeloze competitie wordt.

Mede omdat de wintercompetitie nu in een beslissend stadium komt, is besloten dat spelers die zich niet voor het einde van de inschrijftermijn hebben opgegeven niet meer mee kunnen doen in deze ronde. Mochten spelers die zich niet hebben opgegeven zich op zaterdag alsnog melden om mee te doen dan zullen zij dus niet worden ingedeeld voor het 4 tegen 4 toernooi. Dit is dan  misschien wel erg sneu voor de betreffende speler en het is ook geen onwil van de organisatie, maar ten opzichte van de overige spelers die zich wel tijdig opgeven wel het eerlijkst.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda