Voetbal

De meiden van Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Slechts twee wedstrijden afgelopen zaterdag voor de vrouwen/meisjesafdeling van Zeerobben. VR1 speelde thuis en MO19-1 had in Menaam een wedstrijd. Beide teams wisten niet te winnen. Er werd slechts ??n punt verdient.

Het Vrouwen 1 van Zeerobben trof uit hun 7x7 competitie het zevental van Balk VR2. Op het Oostersportpark werd het duel uiteindelijk door de dames van Balk beslist. De wedstrijd was in ieder geval wel doelpuntrijk want er vielen maar liefst negen doelpunten. Helaas wisten de Balksters er net één meer te maken dan de Harlingers. Eindstand 4-5 in het voordeel van Balk VR2. Een zuur verlies voor de vrouwen van Zeerobben. Bij winst hadden de dames aansluiting kunnen vinden op de koploper ONB VR1. De komende twee weken geen wedstrijd voor de Zeerobben VR1. Pas op 12 november zal het zevental zich weer in het groen-wit aantreden. Tegenstander is dan Workum VR1. Aanvang dan 12.30 uur op Sportpark De Rolpeal in Workum.

Na twee weken geen voetbal voor de meiden van Zeerobben MO19-1 stond afgelopen zaterdag SJO Dronrijp Foarút Combinatie MO19-1 op het programma. Deze ploeg wist vorige week nog verrassend gelijk te spelen tegen de koploper GAVC uit Grou. Voor Zeerobben dus de taak om deze pot te winnen om in ieder geval aansluiting in de competitie te houden op de Grouwsters. Maar ook in dit duel tegen de Harlingers wisten de meiden van DFC een gelijkspel te behalen. Misschien wel onnodig gezien het falen van Zeerobben om de kansen die ze hadden op DFC te benutten. Uit de vele kansen, waar veelvuldig een één op één situatie met de keeper uit voortkwam, lukte het de Zeerobben niet om de meiden van DFC MO19-1 van de mat te spelen. Steeds als de Harlingers op voorsprong kwamen wist de combinatie van Dronrijp en Foarút de stand wel weer gelijk te trekken. Het duel eindigde dan ook in een 3-3. Volgende week stond de return tegen DFC MO19-1 gepland, maar deze zal op een latere data gespeeld worden vanwege een aantal afwezigen bij Zeerobben MO19-1.

MO17-1, MO15 en MO13 1 & 2 hadden afgelopen zaterdag geen wedstrijd. MO17-1 speelt komende woensdagavond de laatste wedstrijd in haar bekerpoule tegen Hardegarijp MO17-1. De aftrap is op het Oostersportpark om 19.00 uur op het hoofdveld.
Voor aanstaande zaterdag staan de volgende wedstrijden gepland: Zeerobben MO15-1 tegen Mulier MO15-1 om 8.45 uur op het Oostersportpark, Zeerobben MO13-2 speelt uit tegen SDS MO13-1 om 10.55 uur op Sportpark Skoalleseize in Easterein en tot slot spelen de meisjes van Zeerobben MO13-1 thuis tegen Minnertsga MO13-1, aftrap 11.45 uur.
Blijf ondertussen op de hoogte van al het vrouwen- en meisjesvoetbalnieuws van Zeerobben via www.zeerobbenvrouwen.nl

|Doorsturen

Buienradar



Agenda