Voetbal

Businessclub Zeerobben naar Harkemase Boys

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De nieuw opgerichte Businessclub rond Zeerobben werd vorige week eervol verrast met een uitnodiging van de Businessclub van Harkemase Boys om bij hen in het sponsorhome aanwezig te zijn bij en rond de wedstrijd van morgenavond tussen Harkemase Boys en ACV Assen. Het betreft hier de halve finale van de districtsbeker.

?Deze uitnodiging volgt uit de spreekbeurt die Harm van der Bij, voorzitter van de Businessclub van Harkemase Boys, recent gaf bij de sponsoravond van Zeerobben bij hoofdsponsor Smeding Groenten en Fruit. Van der Bij gaf toen al aan onder de indruk te zijn van de aanpak bij Zeerobben en deed zijn tegenuitnodiging een dag later uitgaan zodat de (potentiële) leden van de Businessclub van Zeerobben eens kunnen meemaken hoe een en ander bij een Hoofdklasser functioneert.
Veel Businessclub-leden reageerden positief op de uitnodiging, zodat morgenavond om 18.30 uur een bus vol enthousiaste en ondernemende netwerkers richting Harkema zal vertrekken. Het spreekt voor zich dat de busreis mede mogelijk gemaakt wordt door mede sponsor Waddentours.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda