Sport

Biljartvereniging De Lichtboei

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Afgelopen dinsdagavond speelde men de paaswedstrijd. In de eerste ronde namen P. Haarsma/G. Wouda het op tegen M. v.d. Meer en F. v.d. Ven. Maar tegen een sterk spelende v.d. Ven en een degelijk spelende v.d. Meer was het een ongelijke strijd.

J. Jorna/H. Nieuwenhuis namen het op tegen het op papier sterke koppel F. Werther/T.H. Zijlstra. Het laatste koppel ging er snel vandoor, maar toen kwamen Jorna en Nieuwenhuis sterk terug en wonnen deze partij. Daarna het favoriete koppel L. Rinkel/F. Seinen tegen de oudjes H. Enbringhof/R. Huizenga. Hier ging het gelijk op, maar Rinne vergat wel eens te krijten, waardoor de partij verloren ging. In de verliezersronde Haarsma/Wouda tegen Werther/Zijlstra ging het tot de tien beurt gelijk op maar toen maakte Frits een mooie serie en gaven Piet en Geert zich gewonnen.

Voor de winnaarsronde Jorna/Nieuwenhuis tegen v.d. Ven/v.d. Meer nam v.d. Meer het heft in handen. Hij gaf het duo geen schijn van kans. De finale verliezersronde, H. Engbringhof/Huizenga tegen Werther/Zijlstra. In deze partij ging het gelijk op omdat Rinne nu niet vergat te krijten, maar toch verloren ze deze partij. De finale Rinkel/Seinen tegen v.d. Meer/v.d. Ven: hier ging het gelijk op maar op de helft van de partij maakte Freddie een mooie serie en Marcel maakte de partij af.

Hierna werd de uitbaatster van de Lichtboei bedankt voor de goede verzorging. De eieren en een Paasbon werden uitgereikt en iedereen wenste elkaar fijne paasdagen toe.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda