Voetbal

Appelflappentoernooi en nieuwjaarsreceptie Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zaterdag hield de zmvv Zeerobben haar nieuwjaarsreceptie op de Robbenplaat. Traditiegetrouw vond voorafgaand aan de receptie het appelflappentoernooi plaats. Voor velen de eerste keer in 2016 dat ze weer op de voetbalvelden stonden. Zij waren ingegaan op de uitnodiging van de organisatie en kwamen eerst een balletje trappen om later aan te schuiven op de nieuwjaarsreceptie.

Dit alles zorgde ook nu weer voor een gezellige sfeer op het Oostersportpark. Niet alleen de heren-senioren gaven acte de présence maar ook de A-junioren en de vrouwen waren goed vertegenwoordigd deze middag. Dat zorgde zoals gezegd voor een gemoedelijke en gezellige sfeer op en rond de velden waar het plezier met elkaar, op de voorgrond stond en het balletje trappen eigenlijk een beetje bijzaak was. Alhoewel… sommigen willen nooit verliezen.

Het toernooi was rond 16.00 uur afgelopen waarna meteen de nieuwjaarinstuif van start ging. Niet alleen leden maar ook vertegenwoordigers van de gemeente en de politiek alsmede bestuursleden van andere sportverenigingen waren op de receptie aanwezig. Het keukenpersoneel onder leiding van Gerrit Bos had weer de nodige hapjes gemaakt en dat lieten de aanwezigen zich goed smaken. Bij afwezigheid van voorzitter Johannes Woudstra hield bestuurslid Richard v.d. Kooi een korte toespraak waarin hij nog even terugblikte op het afgelopen seizoen en ook alvast vooruitblikte op dit seizoen dat nog maar halverwege is. De sportieve ambitie werd nog maar eens uitgesproken en ook de op handen zijnde huurverhoging werd nog even aangestipt die van de voetbalsport ook een dure sport gaat maken in Harlingen. Inmiddels was ook de band The Nikes Train gearriveerd en zij gaven ter afsluiting van deze zaterdag nog een spetterend optreden waarmee het jaar 2016 meteen goed was ingeluid.

Er staan voor de komende zaterdag weer een paar activiteiten gepland. De E-pupillen (jongens en meisjes) spelen ijs- en weder dienende vanaf 10.00 uur een onderling toernooi op het Oostersportpark.
A1 en B1 spelen alweer hun eerste oefenwedstrijd van dit seizoen ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. ’s Middags start bij voldoende deelname vanaf 14.30 uur het dartstoernooi voor de jeugd. Aansluitend gaan om 17.00 uur de senioren verder. Opgave kan in de kantine of via darts@zeerobben.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda