Voetbal

Ajax Clinic Eddie van Schaick bij Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Woensdagmiddag 27 mei aanstaande staat er op het Oostersportpark bij de zmvv Zeerobben een Ajax-clinic voor de standaardteams E1, D1 en C1 op op het programma, onder leiding van Eddie van Schaick en collega Renaldo Landburg.

Eddie van Schaick is bij Ajax in dienst als Consultant  Youth Football Academy en heeft eind 2014 een zeer boeiende presentatie gegeven bij Zeerobben over het wel en wee binnen de voetbalvereniging AFC Ajax en dan met name gericht op de jeugdafdeling. Destijds is afgesproken om hieraan een vervolg te geven. Dit heeft geresulteerd in een heuse Ajax- training op het Oostersportpark. Renaldo Landburg zal van Schaick assisteren. Hij staat binnen Ajax bekend als de specialist in loop- en coördinatietrainingen.
Een mooie gelegenheid voor de jeugdtrainers en -leiders van Zeerobben om deze soort van demonstratietraining bij te wonen en in de ‘keuken’ van Ajax te kijken! Van Schaick ziet ze daarom ook graag tegemoet bij Zeerobben. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en de oefenstof te bespreken ter lering.
De clinic is mogelijk gemaakt door Sue Smeding van de The English Factory te Harlingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda