Voetbal

7x7 Toernooi 45-plus fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen vrijdag kwamen de 40-plussers van de fc Harlingen weer in actie op de Vierkantsdijk. Fc Harlingen was vertegenwoordigd met twee teams en fc Friesland uit Leeuwarden en De Vrijdagavond Vriendenploeg, zoals ze genoemd wilden worden, maakten het toernooi compleet.

In de wandelgangen ging echter het het gerucht dat deze Vriendenploeg zijn thuisbasis heeft op de Achlumerdijk. Dit gerucht werd nog versterkt omdat ze speelden in een groene kleur, die wel erg veel weg had van de groene shirts van Zeerobben.
Er werd weer leuk gevoetbald. Een aantal spannende en sportieve wedstrijden met de nodige hoogtepunten. Uiteindelijk werd het tweede team van fc Harlingen eerste, gevolgd door Friesland en fc Harlingen. Het team van De Vrijdagavond Vriendenploeg werd laatste. Na afloop werd er nog gezellig nagezeten door bijna alle teams en werd Sjoerd Stellingwerf uitgeroepen tot speler van het toernooi. Dit op grond van zijn onnavolgbare techniek en doorzettingsvermogen - volgens zijn teamgenoten.
Op vrijdagavond 20 maart staat het volgende toernooi gepland. Iedereen is welkom.

De uitslagen
Fc Harlingen-Vriendenploeg 2-1
Fc Harlingen 2-Friesland 1-0
Friesland-Vriendenploeg 4-0
Fc Harlingen 2-fc Harlingen 1 6-1
Friesland-fc Harlingen 1 4-2
Vriendenploeg-fc Harlingen 2 1-2

|Doorsturen

Buienradar



Agenda