Nieuws

Robur thuis tegen Blauwhuis


HARLINGEN - Na de terechte nederlaag bij RKO, moet Robur zich herstellen en dat moet ten koste gaan van oude bekende tegenstander: Blauwhuis. In het verleden is daar vele malen tegen gestreden, met nadruk op gestreden.

Blauwhuis heeft nog maar twee wedstrijden gespeeld en heeft één punt, dat zegt overigens niks. Opvallens is wel dat Robur steeds moet spelen tegen een ploeg die het weekend ervoor vrij was. Er spelen maar dertien ploegen in deze klasse, dus er is elk weekend een ploeg vrij. Robur zal de draad weer op moeten plakken en kan als excuus aanvoeren dat er afgelopen zondag vier spelers ontbraken.

RKO was een Robur. Hoe sterk Blauwghuis is zal van minder belang zijn. tegen deze ploeg zal er altijd strijd moeten worden geleverd en voetbal komt op de tweede plaats. Robur zal de mouwen op moeten stropen en er met meer dan honderd procent voor moeten gaan. Deze wedstrijd moet gewonnen worden, mede om mee te blijven doen bovenin. 

Hopelijk heeft rainer Roosenburg weer meer spelers tot zijn beschikking, die hij ervan weet te overtuigen dat je ervoor moet gaan, met meer beleving en inzet. Robur moet in deze wedstrijd de drie punten thuis kunnen houden en daar wordt ook op gerekend.

Programma 5e klasse A:
Nicator - Bakhuizen 1
Langweer - RKO 2
Robur - Blauwhuis 1
Kraggenburg FC - CAB 3
Kuinre - St. Jacob 1
Terschelling - Black Boys 3

Programma rkvv Robur zaterdag 22 september:
12.15 uur Zeerobben MC1 - Robur MC1
14.00 uur Robur V11 - Oosterlittens Vr1  

Bekerprogramma:
09.00 uur Minnertsga F1 - Robur F1G
10.30 uur Tzummarum D1 - Robur MD1

Oefenen:
10.00 uur Robur D1 - Frisia D3
10.00 uur Robur D2 - Harlingen D2

Zondag 23 september
10.00 uur SWZ 7 - Robur 4
12.00 uur Robur 2 - Bakhuizen2
13.00 uur Black Boys 4 - Robur 3
14.00 uur Robur 1 - Blauwhuis 1

|Doorsturen

BuienradarAgenda