Nieuws

Nieuwe website bruine vloot gelanceerd

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De bruine vloot heeft een nieuwe website gelanceerd. Alle schepen in Nederland zijn nu via www.nationalebruinevloot.nl te vinden.

De bruine vloot inNederland is een serieuze, bloeiende en professionele bedrijfstak waar ieder jaar vele tientallen miljoenen omzet gedraaid wordt.Het nieuwe platformNationaleBruineVloot is opgezet om een meer positief imago van de vloot over te brengen, uiteraard met de romantiek die bij de vloot past, maar wel professioneel en compleet.

Op de site is een overzicht van de schepen uit de vloot te bekijken.Bij ieder schip is de belangrijkste informatie vermeld, zoals: type schip, afmetingen, aantal slaapplaatsen, afvaarthaven, etc.Bezoekers van de site kunnen eenvoudig een selectie maken op bijvoorbeeld het aantal personen wat mee kan varen(dag of nacht).

Voor vele gelegenheden, bijvoorbeeld een trouwerij, verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje is binnen de bruine vloot al nagedacht over speciale arrangementen.De site geeft een overzicht van beschikbare arrangementen, maar vanzelfsprekend kan een huurder die ook zelf aandragen.In overleg met de schipper is veel mogelijk.

Mobiele versie In de huidige tijd is het gebruik van internet of apps op een mobiele telefoon niet meer weg te denken.Daarom wordt momenteel ook gewerkt aan een speciale iPhone/iPad app die naar verwachting nog voor het einde van het jaar gelanceerd wordt in deAppStore.

Het initiatief voor het ontwikkelen vanNationaleBruineVloot is genomen doorWatersportIZI, een internetbedrijf uitHarlingen dat zich richt op de watersportbranche.Het bedrijf ontwikkelt onderhoudsvrije websites voor watersportbedrijven die op abonnementsbasis worden aangeboden.De vertrouwde techniek onder het platform wordt ondertussen gebruikt in meerdere branches: watersport(WatersportIZI), optiek(LookIZI), juweliers(JewelIZI)en installatie(InstalIZI).De website is te bezoeken via: www.nationalebruinevloot.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda