Nieuws

Mini Glazen Huis Harlingen weer op bres voor 3FM Serious Request

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Rode Kruisafdeling Harlingen organiseert voor de tweede keer op een rij een inzamelingsactie voor 3FM Serious Request. Op zondag 23 december aanstaande is het Mini Glazen Huis weer te vinden in de veerterminal van Rederij Doeksen aan de Waddenpromenade in Harlingen.

Alle inwoners van Harlingen en omgeving, bedrijven en verenigingen wordt gevraagd in actie te komen om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request 2012.

In 2011 werd met het Mini Glazen Huis in Harlingen maar liefst 10.000 euro opgehaald onder het motto ‘This one’s for mama’. Dit jaar staat de 3FM inzamelingsactie in het teken van ‘Let’s hear it for the babies’ en gaat de opbrengst naar projecten tegen babysterfte.

Wat kun je de komende weken doen? Bijvoorbeeld statiegeld(bonnen) verzamelen, fooienpotten beschikbaar stellen, als sportclub een benefietwedstrijd of een sponsoractie organiseren en scholieren kunnen een dansmarathon of een andere sponsoractiviteit opstarten. Alles wat je maar kunt bedenken en geld voor de actie oplevert. De organisatie hoort het graag via info@glazenhuisharlingen.nl.

Iedereen kan de opbrengst van een actie of een gift op zondag 23 december tussen 12.00 en 00.00 uur in de Serious Request-brievenbus deponeren, in de veerterminal van Doeksen.

De komende weken meer in de HC over wat er allemaal te gebeuren staat in het Mini Glazen Huis en welke acties er de komende tijd worden opgepakt in Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda