Nieuws

Jumbo Harlingen opent deuren in februari

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Op woensdag 1 februari zal de familie Kooistra samen met hun team de Jumbo in Harlingen feestelijk openen. Vanaf maandag 16 januari gaat Jumbo aan de slag met de inrichting van deze vestiging in Harlingen. De winkel, die wordt gerealiseerd door een speciaal winkelombouwteam, vervangt de bestaande Super de Boer-vestiging.

DeJumbo-winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van ongeveer 1300 vierkante meter.De familieKooistra is erg enthousiast.“Het wordt een fantastische winkel met een zeer breed assortiment.Ook krijgen we een versplein.Hier vindt de klant de ambachtelijke producten waar de winkels vanJumboSupermarkten bekend om staan”, vertelt ondernemerErikKooistra.

Ook formuledirecteurColetteCloosterman-vanEerd is ontzettend blij met deze nieuwe winkel:“BijJumbo staan de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal.Na de opening kunnen de inwoners vanHarlingen met eigen ogen zien en ervaren wat de kracht is van onze formule.”Alle medewerkers van de winkel gaan over naarJumbo.Daarnaast zal het team worden uitgebreid met een aantal nieuwe mensen.De wervingscampagne is al van start gegaan.Meer informatie over werken bijJumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Eén van de opleidingen die medewerkers volgen is de 7DagelijkseZekerhedentraining.Dit zijn de beloftes waarmeeJumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.“Deze combinatie van service-elementen wordt door geen enkele andere supermarkt inNederland op deze manier uitgevoerd.Daarom is het belangrijk dat we alle nieuweJumbo-medewerkers goed opleiden,”aldusCloosterman-vanEerd.De familieKooistra heeft al winkels inMarknesse,Bolsward,Heerenveen,Makkum enWommels.In 2012 zal de ondernemersfamilie ook nog een winkel openen inLeeuwarden.

De opening van de winkel inHarlingen aan deSpoorstraat 1 is op woensdag 1 februari 2012.Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de nieuweJumbo winkel te vieren en de klanten welkom te heten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda