Nieuws

Fraai fotoboek zeilreizen B?r langs kust Noorwegen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Hans de Koning is schipper op de B?r met thuishaven Harlingen en maakt met zijn zeilschip in de zomer zeilreizen naar de Lofoten en Noorwegen. Van deze reizen is nu een fotoboek uitgegeven.

“De Noorse natuur is zo overweldigend dat je foto’s blijft maken. Na zoveel jaar zou dat moeten gaan afnemen, maar het tegendeel is waar. Deze foto’s publiceren wij natuurlijk wel op onze website, maar eigenlijk wilden we er meer mee doen. Dat plan lag al even te sudderen, totdat Saskia van der Sluis bij ons kwam varen. Saskia is niet alleen een prima kok, maar ook een gepassioneerd fotograaf. Samen hebben we besloten dit boek samen te stellen met beelden en teksten van zowel Saskia als van de Bør.”
Het boek door Saskia van der Sluis en Diana Venneman vertelt over de Noorse kust, het licht en de emoties. En het is echt zo, de beelden zijn zoals de natuur is. Net zo mooi en fascinerend als de reizen zijn. Het boek ‘Gunstige wind, eindeloos zicht, onderweg langs de Noorse kust’ (228 pagina’s) is te bestellen via het Centraal Boekhuis ISBN 9789081656214 of via bor@borzeilreizen.nl. Het boek kost € 28. Meer informatie: www.borzeilreizen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda