Nieuws

112 Dozen voor voedselactie Dorcas

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? De voedselinzameling bij Poiesz op 9 en 10 november voor hulporganisatie Dorcas heeft 112 volle dozen opgeleverd en ? 100 aan giften en flessenbonnen, ten bate van de transportkosten. Werkgroep Dorcas Harlingen wil de gevers vriendelijk bedanken voor hun steun.

Het ingezamelde voedsel wordt naar verschillende regiocentra gebracht. Daar zorgen honderden vrijwilligers ervoor dat al het voedsel gesorteerd wordt en in pakketten wordt verpakt. Zodra de pakketten verzendklaar zijn gemaakt, gaan vrijwillige chauffeurs op pad naar Oost-Europa om de pakketten daar af te leveren. Ze zorgen vaak zelf voor een gesponsorde vrachtwagencombinatie. Het voedsel is bestemd voor de allerarmsten die buiten alle structurele hulpprogramma’s vallen. Dorcas verleent hulp ongeacht ras, religie, geslacht of politieke overtuiging.

De werkgroep Dorcas Harlingen wil graag de bedrijfsleiders en het personeel van Poiesz Harlingen, alsook de medewerkers van Dorcas Harlingen en de sponsor van de kleurplaten bedanken voor hun altijd enthousiaste medewerking. De organisatie hoopt volgend jaar weer een voedselactie te organiseren.

|Doorsturen

BuienradarAgenda