Voetbal

Zeerobben naar Workum

Na een succesvol verlopen trainingskamp in Torremolinos van de volledige selectie van trainers Konings en Janssen staan de neuzen richting de tweede helft van de competitie. Uit de reacties blijkt dat de mannen er weer zin in hebben. Al zal de omschakeling qua temperatuur enige aanpassing vereisen; Zeerobben hoopt de lijn van voor de stop weer te kunnen oppakken.

De winst van 6-1 in Spanje tegen Marum is daarvoor misschien een opmaat. Op de vijfde plaats met 17 punten mag je Zeerobben tot de runner-up rekenen. Stiens neemt in de ranglijst de eerste plaats in met 23 punten.

Workum moet voorlopig genoegen nemen met een bescheiden plek (10e). Veel gelijke spelen en een opmerkelijke 1-0 winst op de koploper Stiens geven een beeld, waar zeker rekening mee dient te worden gehouden. Na een lange afwezigheid eindelijk weer in de tweede klasse. Voor een club met de ambities van Workum een belangrijke stap. Dat blijkt ook uit het aantrekken van een toptrainer voor het komende seizoen, namelijk de ons bekende, sympathieke Inne Schotanus (nu trainer van Jubbega). Zeker voor Theo Nota een bijzonder treffen, immers hij heeft een aantal jaren onder de lat van Workum gestaan. Wij hopen op een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd.

Zaterdag 21 januari, Workum-Zeerobben, aanvang 15.00 uur.

Programma

VV Workum - Zeerobben

FC Wolvega - GAVC

SC Leovardia - L.A.C. ‘Frisia 1883’

VV Sneek Wit Zwart - FC Burgum

SC Joure - VV Hardegarijp

VV Balk - SC Stiens

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda