Weekendoverzicht fc Harlingen

Fc Harlingen 1

Zondag speelde fc Harlingen 1 het laatste bekerduel in en tegen St. Annaparochie. De thuisploeg bleek duidelijk een maatje te groot voor fc Harlingen want na negentig minuten stond de eindstand van 7-0 op het scorebord.

Fc Harlingen VR1

Met slechts drie teams in de beker poule fase begon het voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen op 7 september met een stadsderby tegen Zeerobben. Fc Harlingen begon de wedstrijd prima en kon een paar kansen creëren. Maar na een kwartier te hebben gespeeld, scoorde Zeerobben de 1-0. Zeerobben bleef de eerste helft constant voetballen en ging de rust in met een 3-0 voorsprong en ondanks een formatiewijziging aan de kant van fc Harlingen werd er niet meer gescoord. In de tweede bekerwedstrijd tegen Mulier begonnen de Harlingers voortvarend. Er werd goed gevoetbald maar er werd in de eerste helft niet gescoord. De tweede helft had fc Harlingen Mulier onder controle en het was wachten op het doelpunt. Die kwam in de 74e minuut, op aangegeven van Ilona wist Ashley de bal met een hard schot tegen de touwen te jagen. 1-0 was tevens de eindstand.

Komend weekend

Na alle vriendschappelijke en bekerduels gespeeld te hebben start dit weekend eindelijk de onderlinge competitie. Fc Harlingen 1 start met een uitwedstrijd in en tegen Warga. Warga is geen onbekende tegenstander, want de laatste jaren troffen beide clubs elkaar geregeld. Het zal niet makkelijk gaan worden in Warga. De Wargaasters hebben een fysiek sterke ploeg en zijn niet bang voor onderlinge duels. De onderlinge ontmoetingen waren vaak doelpuntrijk. Het duel op het sportpark van Warga begint om 14.00 uur.

Voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen gaat komend weekend ook de reguliere competitie van start en zij krijgen Oudega VR1 op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is om 14:00 uur.