Voetbal

Weekendoverzicht fc Harlingen

Net als bij de jeugd was er bij de senioren ook weinig voetbal. Werd eerst vanwege de zware storm Ciara alle voetbalwedstrijden afgelast door de KNVB, daarna was het een vrij weekend dat roet in het eten gooide. Maar het team van Gerrie Schouwenaar heeft zeker niet stil gezeten en hebben een zeer nuttige oefenwedstrijd gespeeld tegen zaterdag derde klasser Oeverzwaluwen.

 

Komend weekend:

Vrouwen 1 zijn nog een speelronde vrij en hervatten de competitie zaterdag 7 maart met een thuiswedstrijd tegen SDS VR1. Daarover later meer uiteraard.

De mannen van Gerrie Schouwenaar nemen het zondag in Leeuwarden op tegen het MKV. Dit betreft een inhaalwedstrijd. Voor de winterstop regen de Leeuwarders de zeges aan elkaar en staan daardoor op een keurige vijfde plek. De start van de tweede seizoenshelft loopt wat stroef, want de laatste twee duels gingen verloren. Mede daarom zullen ze er alles aan doen de punten in eigen huis te houden. Fc Harlingen pakte in de laatste vijf competitieduels zes punten en heeft na de winterstop nog niet verloren. Onderaan zijn de onderlinge verschillen klein en kunnen de Harlingers met een overwinning weer iets naar boven kijken. Hoe de punten verdeeld worden, zal zondag blijken. Het duel op sportpark Nijlân start om 14.00 uur.

 

Programma senioren:

Zondag 1 maart, thuis:

10.00 fc Harlingen 3 – SC Boornbergum’80 2

12.00 fc Harlingen 4 – Renado 4

Zondag 1 maart, uit:

11.30 S.C. Stiens 2 – fc Harlingen 2

14.00 MKV’29 1 – fc Harlingen 1

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda