Voetbal

Waddenrobkes

De Waddenrobkes troffen het maar het afgelopen zaterdag. Zo vroeg in de ochtend was het nog lekker droog en voor aanvang van de wedstrijdjes mochten ze allemaal op de foto met de nieuwe hoofdsponsor voor de jeugd Plus Lunenborg. Daarna was het drie ronden voetballen en aansluitend natuurlijk weer penalty’s schieten. 

Op woensdag 29 november aanstaande wordt de laatste training gehouden voor de winterstop. Deze training zal in het teken staan van het Sinterklaasfeest. Eerst een soort van “pietenconcours” afwerken en dan na afloop de kantine in voor iets lekkers en iets moois. Dat is nog een verrassing.

De laatste dag voor de landencompetitie is op zaterdag 25 november. Maar dat is niet de laatste activiteit want op zaterdag 9 december mogen de Waddenrobkes traditioneel meelopen in de line-up bij Zeerobben. Een mooie afsluiting van een mooie eerste seizoenshelft.

In de maand december is het dan even rust. Iedereen druk met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw vieren en dan gaat op woensdag 10 januari alweer de eerste training in 2024 van start. En dat is ook dit seizoen weer in de Waddenhal. Zoals het nu staat trainen de Waddenrobkes t/m woensdag 13 maart in de Waddenhal en zal weer afgesloten worden met een zaaltoernooi. Rond die tijd is het voorjaar weer aangebroken en gaan de kinderen weer het veld op voor de tweede seizoenshelft van de landencompetitie. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda