Sport

Vuurzee derde bij bungee-roeien HT 2019

Roeisloep de Vuurzee deed mee aan de HT Roeirace en haalde een tijd die helemaal niet slecht was voor de roeiers van de rode sloep. Maar op Terschelling vielen ze wel in de prijzen, bij het bungee-roeien. Martin Grobbe doet verslag.

Iedereen hield angstvallig de weerberichten al in de gaten! Harde wind en beste golven. Maar vol goede moed beginnen we onze reis naar Terschelling. Iedereen zet zich volledig in en al snel hebben we de slag aardig te pakken en slaan we ons door de golven heen. We worden weer aangemoedigd door onze fantastische supportersploeg vanaf de volgboot. Dit voelt zo goed!!

Dit jaar viel ons het Schuitengat ook mee, omdat we de wind aardig op de kont hadden. Na 4 uur en 8 minuten komen we over de finish. Voor ons helemaal niet slecht. Even bijkomen, lekker douchen en dan kan het feest beginnen. Met veel drankjes, hapjes en een BBQ!

Zaterdag hadden we ons weer opgegeven voor het bungee-roeien en onze mannen deden ook weer mee. Dit jaar hebben de dames de derde prijs gewonnen! Wat hebben we weer een geweldig weekend gehad! Dit kon natuurlijk niet zonder onze supportersploeg, sponsoren alle vrijwilligers en de organisatie. Langs deze weg willen we dan ook iedereen bedanken!

|Doorsturen

BuienradarAgenda