Voetbal

Voorbeschouwing Zeerobben – Olde Veste ’54
Proeve van bekwaamheid

Beide opponenten van zaterdag aanstaande hebben een goede start gemaakt. (De uitzege tegen PKC 0-5 en Olde Veste 3-0 tegen Blauw Wit’34.) In hoeverre kan Zeerobben dit resultaat een positief vervolg geven? In feite geldt deze vraag ook voor de bezoekers. Des te interessanter zal de confrontatie worden. Al zal zo vroeg in de competitie de betrekkelijkheid van uitslagen in ogenschouw moeten worden genomen.

De laatste wedstrijd tussen beide clubs vond plaats in Steenwijk op 28 september 2019. Waar blijft de tijd. Het was ook een memorabel duel. Zeerobben won toen afgetekend met 1-5. Het was een soort wraakneming op de daaraan voorafgaande nederlaag van Zeerobben met 8-0 van voetbalseizoen 2018/2019. Gegevens van nul en generlei waarde, dan voor de geschiedschrijvers natuurlijk. Maar toch…

Voor zaterdag zal de staf van de thuisclub willen voortborduren op de speelwijze van vorig duel. Met een bijna fitte selectie mag met vertrouwen uitgekeken worden naar zaterdag. Men hoopt op een sportieve wedstrijd en heet Olde Veste van harte welkom op het Oostersportpark. Men verwacht ook voor de groenwitten veel support bij deze interessante eerste thuiswedstrijd.

Zeerobben – D’Olde Veste ’54, zaterdag 2 oktober, aanvang 15.00 uur, Oostersportpark te Harlingen.

 

Programma in de eerste klasse E:

VV Balk - PKC '83

Blauw Wit '34 - Broekster Boys

FC Burgum - CVV Oranje Nassau G

Drachtster Boys - WHC

VV Groningen - Leeuwarder Zwaluwen

VV Winsum - VV Pelikaan S

Zeerobben - d'Olde Veste '54 

|Doorsturen

BuienradarAgenda