Sport

Volleybaldames

Onderstaand wedstrijdverslag van de volleybaldames 1, Harlingen ontvingen wij van Regina van der Kooij.

Lieve vriendjes na enige tijd niet van ons te hebben gehoord zijn we weer back on track!

Vandaag mochten we het front thuis verdedigen tegen de dames van S.N.V.V. Vandaag welles waar met acht dames sterk (nog nooit zo ruim gehad). Waarbij de versterking uit België mocht komen!

De eerste set begonnen we met Mirthe en Iris op de buiten, Ilse en Regina, Anniek op de diagonaal en onze enige echte Yvette op de spelverdeling! Anna en Merle mochten de bank warm houden. Harlingers mooisten begonnen met verstand op nul en kregen als advies mee lekker te gaan spelen met zijn allen en plezier te hebben in het spel. Door een goeie serve druk met een serie van 8 punten door Regina werd er goed aan de set begonnen. Er werd op alle fronten goed gespeeld, zo zat de blokdekking perfect en werden de aanvallers goed aangespeeld door de spelverdeelster. De set werd dik gewonnen met een eindstand van 25-10.

Tweede set met dezelfde insteek because never change a winning team. Wederom door een goeie serve druk, dit keer door onze enige echte Anniek werd de set zo binnen gesleept met een eindstand van 25-11.

De derde set moesten we even wat meer ons best doen. Er werd wat slordig gespeeld en er werden veel eigen fouten gemaakt. Hierdoor bleef de stand dicht bij elkaar, steeds met een verschil van twee punten. Op het eind, echt het eind 23-21, wisten we ons goed te herpakken, mede door een wissel Anna voor Mirthe sleepten we de set met 25-23 binnen en werd de wedstrijd gewonnen.

De vierde set gingen we vol voor de winst aangezien we dit seizoen nog niet met 4-0 wisten te winnen. We waren vastbesloten en dat was ook te zien aan de stand. De serve lag bij iedereen weer goed, bij Iris in het bijzonder met een goede serie. Alle aanvallen werden knetterhard binnen gestampt en iedereen had superveel plezier erin! Op de stand van 24-9 werd Merle nog even ingebracht en zat ze er supergoed bij in de pass. De laatste set werd dus ook gewonnen met 25-10!

Al met al een heerlijke wedstrijd dus voor de Harlinger dames, we kijken nu al uit naar volgende week. Dan spelen we om 17:30 in Balk tegen de hekkensluiter DBS DS 2. Ajuuuuuuu ut Harns!

|Doorsturen

BuienradarAgenda