Sport

Veldseizoen hockey weer begonnen

Na een mooie zaalperiode zijn de hockeytrainingen op het veld weer gestart. De HMHC Heren en Veteranen hebben zelfs de eerste wedstrijd alweer gespeeld. Komend weekend beginnen alle teams van HMHC aan de tweede helft van het veldhockeyseizoen en vindt de traditionele HMHC Quiz night plaats. Van harte welkom om een kijkje te nemen bij de thuiswedstrijden.

Gratis trainen voor nieuwe leden

Net als de afgelopen jaren kunnen nieuwe leden tot de zomervakantie gratis meetrainen. Neem dus vriendjes en vriendinnetjes mee! En ook alle anderen die graag kennis willen maken met hockey en HMHC zijn van harte welkom aan de Westerzeedijk.

 

Zaterdagavond quiz night

Heb jij je al aangemeld? Ook ouders zijn van harte uitgenodigd! De quizmasters Alex en Maarten hebben er weer een verrassende quiz van gemaakt (met vast die ene eerste vraag…). Graag tot zaterdag!

 

Poiesz jeugdsponsoractie

Op de social media heb je het kunnen lezen: ook dit jaar doet HMHC mee met de jeugdsponsoractie van supermarkt Poiesz. Je krijgt munten bij je boodschappen die je ter plekke in kunt leveren voor HMHC. Van harte aanbevolen, HMHC kan deze financiële bijdrage voor de jeugd goed gebruiken.

 

Jubileum-weekend in aantocht: 30 juni-2 juli

Noteer alvast deze data in je agenda en houd de social media in de gaten. HMHC combineert dan het familieweekend met het jubileum van 55 jaar hockeyclub! Ook oud-leden zijn van harte welkom.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 11 maart 

10.00 HMHC Mix O8 - Dokkum

10.00 HMHC Mix O10 - Lemmer

10.30 Mix O12 - Roden

11.30 Dash – HMHC Mix O14

12.00 HMHC MO-16-1 - Sneek

12.10 Ede – HMHC JO16

17.45 Sneek – HMHC MO16-2

Zondag 12 maart

10.30 HMHC DO25 - Graspiepers

13.00 Zeewolde – HMHC Heren

13.15 HMHC Dames - Dash

14.45 GHBS – HMHC Veteranen

Maandag 13 maart

20.00 Trimhockeywedstrijden in Leeuwarden

|Doorsturen

BuienradarAgenda