Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

The Shamrock – v.d. Ploeg schilderwerken 2-0

Dit waren ploegen die toch wel wat aan elkaar gewaagd waren. Maar Shamrock startte goed het was na 2 en een halve minuut een afstandsschot van Reinier v.d. Stap die keeper Hessel Zuiderhof verraste, 1-0. V.d. Ploeg zocht de aanval terwijl de tegenstander afwachtte en loerde op een kans. En Shamrock mocht oek blied weze met hun keeper want die stond wel verrotte vaak op ut goeie plak. Ur was een grote kans voor v.d. Ploeg maar die misten ze knullig. Oek inne 2e helft was v.d. Ploeg aanvallender dan hun tegenstander. Andreasz IJpe maakte een dikke fout en Niec Aalders kon geliek maken maar ja wat sien vader Adriaan oek altied deed, hij miste. Inne 30e minuut een mooie aktie van Marco de Boer hij gaf de bal op maat an Marco Zeilmaker en die maakte 2-0. Twee minuten voor ut einde trok Ralf van Hurck de keeperstrui an van keeper Hessel Zuiderhof. Een extra veldspeuler dus, de trui ston um goed maar ut hielp niet. Mede deur goed keepers werk van Niels de Lange anne andere kant.

Van der Meulen – Pedicure Spa Harlingen  7-3

Ut eerste schot van v.d. M belandde as een koegel oppe paal. Na 5 minuten vloog Bart Helfferich as een hazewienhon ut hele zootsje voorbij en v.d. M leidde met 1-0. Ut duurde even voordat ur weer en goal viel, pas inne 17e minuut roste Remco Zandberg ur een van afstand in, 2-0. PSH kon niet echt goed op gang komme, dat ging inne 2e helft beter. Martijn Homminga zette Jarno Attema vrij voor doel in ut was 2-1. Nick Teerling ston best te keepen maar moest buigen voor een inzet van Bas Helfferich, 3-1. En even later benutte Frank Claus Coockson een snel genomen corner en was het 4-1. Remco Zandberg deed het net bijna scheuren, 5-1, Bas Helfferich tikte 6-1 binnen en Frank Coocky Coockson maakte 7-1. PSH schrok wakker en v.d. M deed niet veel meer en daardoor kon Allard Hoekstra nog 2 keer scoren 7-2 en 7-3.

Bouwvisie Friesland – Broodje Nuchter      2-6

De eerste helft ging ut aardig geliek op tussen deze twee ploegen. BF startten met 4 man toch wist Bontes de paal te raken maar dat telt niet. Aan de andere kant deed Lars Vallinga utzelfde maar ut afstandschot van Stijn Schakenbos vloog ur wel in, 0-1 voor BN. Ur kwamen drie man van BF op keeper Dijkstra af maar ze hadden de hasses ur niet bij en de keeper pakte de bal. Toen gingen de mannen van BN los S. Paolo 0-2 en 30 seconden voor de wissel werd het ook nog 0-3 door Cyrus Boerman. In de 2e helft wist Teun Westgeest de achterstand te verkleinen, 1-3. Maar ja Cyrus Boerman gaf wel heel snel antwoord, 1-4 en niet veul later raakte Bontes oek nog de roos, 1-5. Ut wudde oek nog 1-6 deur wederom Cyrus Boerman. Lars Vallinga wist eindelijk waar de goal ston en bepaalde de eindstand op 2-6.