Voetbal

Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

The Shamrock – van Stee Offshore 2-5

Natuurlijk is Exstador hartstikke blied met de neie sponsor, Van Stee Offshore die hun naam an deze competitie geve wil. Dat kan sun verenigingkje wel gebruuke want die hewwe natuurlijk gien inkomsten van een kantine, dus dank VSO. En de ploeg moest drekt oek nog los teugen the Shamrock. Marco de Boer van the Shamrock ramde drekt al een bal teugen de paal. En anne andere kant deed Stijn Scheffer dat teugen de lat, de houtsplinters vlogen die omme hasses. Even ulkaar niet begriepe bij Shamrock in de defensie strafte Rieker van Stee af, 0-1. VSO gingen inne aanval en bestookten ut Shamrock doel maar zij hielden stand, ze kregen zelfs een penalty maar die miste Kevin Hoekstra. Vier minuten voor de wissel was daar een pegel van Stijn Scheffer en dat was 0-2. Inne 2e helft volgde daar een mooie solo van Rieker van Stee en hij scoorde oek nog, 0-3. Even was ur griemerij bij VSO achterin en dat strafte Menno Bottema netjes af, 1-3. Rieker van Stee was se skerp as een mes dizze avend want hij scoorde weer, 1-4. Kevin Hoekstra maakte sien gemiste penalty goed, 2-4, maar Stijn Scheffer bepaalde de eindstand op 2-5.

 

Broodje Nuchter – Pedicure Spa Harlingen 3-3

De wedstried begon een bitsje rommelig en ur wudde veul griemt an beide kanten. Maar als ur dan even leuk tikt wud an de PSH kant duukt ineens Siefko Jager op en tikt 0-1 binnen. Toch waren de partijen aardig geliekwaardig en ging BN oek inne anval. Vervolgens scoorde Paolo Massaglie met een fraaie omhaal, a la van Basten, 1-1. En BN ging toch nog even deur en nog voor de wissel kreeg Stijn Schakenbos een intikkertje anboden en die tikte hij dan oek binnen, 2-1. En drekt na de wissel was ur anne andere kant oek sun intikkertje en deze kwam op naam van Jarno Attema, 2-2. Ut voetbal wudde ur niet beter op se vlogen deur mekaar heen as een zootsje jonge honnen. En ze misten oek nogal us een kanske, ze oek Sylvester Feenstra die kreeg wel een hele mooie maar hij had sien dag niet en miste. Niels Podt rondde dan toch een mooie een twee met Paolo af, 3-2. Niemand kan zonder wat geluk oek Jarno Attema niet en hij maakte met een bitsje mazzel 3-3.

 

De Tobbedanser – Damen Daimond           2-5

De topper in de B-League beide ploegen waren nog ongeslagen. Maar as je dan na een mooie uutgooi van de DD keeper, Mohamed Alkaboos vrij staan late kopt die fraai over de keeper heen, 0-1. En drie minuten later ston Mohamed Alkaboos weer vrij en vergrote de voorsprong naar 0-2. Ut spul vloog hier oek heen en weer en de jeugdige Tobbedansers kregen wat meer vat op ut spul. Met ut gevolg dat Chris Tilstra de stand naar 1-2 terug kon bringe. En ut wudde nog leuker want vlak voor de wissel dook daar ineens Guus van Dieren voor het DD goal op en maakte 2-2. Na de wissel misten de mannen van de Tobbedansers een dot van een kans. Ja en dat mut je niet doen want Moamn miste sien kans niet, 2-3 voor DD. Daar skrokken de jongens toch even van en se kon Imael de afstand oek nog vergrote tot 2-4. En Mohamed Alkaboos skoot even later de hoop van hun teugenstander an flarden 2-5.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda