Voetbal

Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie

Friesland Direct – Damen Diamond           3-3

Beide ploegen begonnen lekker fel en liepen hun ut hompeskompus maar ur zat nog gien lijn in. DD kreeg de eerste kans maar Homan miste alleen voor de keeper. De Damen keeper Mohamed. Was meer een vliegende keeper en dan is ut goal vaak leeg natuurlijk. Toch nam FD de leiding deur een slim boogbalsje van Niels Vlottes wudde ut 1-0. Drekt daarna had keeper Mohamed een kansje en die benutte hij oek, 1-1. Na de wissel kreeg Drewes Janssen de bal, en we wisten dat die man een gouden punt had en met dat puntsje maakte hij oek, 2-1. De wedstried wudde wat steviger en dat ging soms wel een bitsje te gek. Moham wist de stand weer geliek te maken, 2-2, en een tel later bezorgde Esmael sien ploeg DD de leiding, 2-3. Ut wudde nou een stried met een hoop heen en weer gevlieg. Toch kreeg Drewes Janssen de bal nog voor sien voetsjes en met een bitsje mazzel maakte hij geliek, 3-3. Ur wudde van beide kanten nog van alles geprobeerd maar ut bleef 3-3.

 

De Tobbedanser – Mind of Visuals 5-2

De Tobbedansers begonnen as een speer want binnen de minuut had Hessel Oswald al 1-0 binnen tikt. Ondanks dat MoV zwak begon strafte Martin van Wilsum inne 3e minuut een foutje af en was ut 1-1. Even stonnen ze bij MoV te slapen achterin en dit keer strafte Vincent Breidenbach dat af, 2-1. Ut was een enerverend begin. Tjeu Visser had sien defensie nog niet op orde maar de kans die Oswald daardoor kreeg miste hij. Leon Postma zorgde vlak voor de wissel voor de gelijkmaker, 2-2. Drekt inne 2e helft miste Rocco Zwart voor een leeg doel, pech dus voor MoV. Terwiel MoV drukte kreeg Kenji de Rover de bal en met een fraai lobje maakte hij 3-2 voor de Tobbedansers. Daar skrokken de mannen van MoV wel even van en daar kon de teugenstander van profiteren. Hessel Oswald maakte 4-2 en Kenji de Rover 5-2 de jongkjes waren gewoon te snel. Nog wel even een compliment voor de uitstekende scheidrechter Douwe Kamsma, die man kan alles.

 

PoPaLo – RCM Administratie       0-1

Dit waren twee ploegen die hadden verdedigingen die stonden as een muur. Ut was een heen en weer gevlieg om ut leven maar RCM A die hadden wat meer kansjes. En ze hadden een topkeeper oppe goal en dat was Douwe Kamsma, hij dook as een tijger op elke bal en pakte deze avond alles. Volgens PPL coach Keimpema was dit een typische schaakwedstried. Pas na 13 minuten gaf Niels Outhuyse een splijtende pass op Hilko Mulder en hij liet ut net bollen, 0-1. Inne 2e helft leek ut 0-2 te wudden want Niels Outhuyse kwam alleen voor de keeper maar miste. De mannen van PPL bleven vechten voor de winst maar kregen ut balsje niet langs keeper Kamsma. Wel had ie mazzel dat een pegel van Arjen Riem oppe paal ketste. Ur wudde nog wat heen en weer vlogen maar ut bleef 0-1.

 

Buurtbazen – Oosterhof/Holman 2-2

En bij die stand 2-2 binne de mannen van OH stopt en is het nog niet bekend hoe het verder gaat.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda