Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie

The Shamrock – Pedicure Spa Harlingen    6-5

The Shamrock begonnen knap, een voorzet van Reinier v.d. Stap wudde binnentikt deur Mateusz IJpe, 1-0. In de 8e minuut was er een mooie aktie van Kevin Hoekstra en die maakte v.d. Stap af, 2-0. Twee minuten later een pegel van Youri Bouma en die vloog inne touwen, 2-1 en spanning dus. Ut wudde nog spannender een diepe bal van Nick Teerling bereikte Jarno Attema en die rondde snoeihard af, 2-2. IJpe had waarskienluk gember vreten, hij maakte 3-2 en liet Lucas v.d. Veen 4-2 maken. Maar ja toen volgde ur weer een afstandsschot van Jarno Attema en die vloog ur weer in, 4-3. Ut spel vloog heen en weer en er vielen nog meer goals inne 2e helft. Kevin Hoekstra begon en hij zette Shamrock op 5-3 maar Youri Bouma hipte ur weer een keer deur en verkleinde de achterstand, 5-4. Ut wudde allemaal een bitsje fuuler en wat steviger. Ur vielen oek wat 2 minuten straf en Jarno Hoekstra maakte oek nog geliek, 5-5. Maar ja dan hest anne andere kant nog een Hoekstra namelijk Kevin en hij bezorgde sien ploeg inne laatste seconden nog de volle winst, 6-5.

Van Stee Offshore – Bouwvisie Friesland    2-2

Deze beide teams waren aardig an ulkaar gewaagd maar ut duurde even voordat se de knikker in ut kuulsje hadden. En dan na wat heen en weer gevlieg en an beide kanten kansjes wist in de 10e minuut Hidde Hiemstra, van Stee op voorsprong te zetten, 1-0. Goals wudden ur niet makkelijk maakt maar dat kwam oek omdat de keepers aardig in vorm waren. Toch wist Storm Seinen in de 1e helft nog geliek te maken, 1-1. In de 2e helft bleef het scoren wat achterwege en ging zelfs de keeper van Van Stee ze nou en dan met inne aanval. En weer kwam Van Stee op voorsprong dit keer deed David Kwast het net bollen, 2-1. Die stand leek zo te blijven alhoewel BF wel vocht om toch nog gelijk te maken. En dat lukte oek nog Lars Vallinga ston op ut goeie plak en maakte inne laatste minuten 2-2 en daar bleef ut bij.

RCM Administratie – Friesland Direct       1-13

Hij had deze avend een gouden punt op sien skoen, Johan Janssen, al na 4 minuten had ie de 0-1 al inne touwen leit. En 1 minuut later was daar de lange en watervlugge Freek Topfer die er al 0-2 van maakte. Daarna gebeurde er weinig en liepen beide ploegen urbij of hadden ze allemaal 3 mud eerappels oppe billug. Inne 2e helft ging ut allemaal even anders en vlogen de goals bij RCM A om hun oren. En ut was zelfs ze gek dat Peter Beuker oek nog een goal maakte en dat wudde 0-3. En toen was ur toch een vanne RCM A die wist waar de goal ston, en dat was Brian Zeilmaker, 1-3. Johan Janssen schoot op doel en had mazzel dat Vlottes ut uutzicht vanne keeper belemmerde, 1-4. Ut was de beurt weer an Freek Topfer, 2 keer achter ulkaar raakte hij de roos, 1-5 en 1-6. En laten we um nou niet vergete Johan Janssen, hij wist nog 4 keer te scoren en dat was 6 in totaal. En dat maakte hij in sien goeie tied in 4 seizoenen, dus toch knap. O ja sien broer Drewes deed oek sien best om te scoren maar ut doel was te klein hij kreeg um ur niet in. Peter Beuker deed dat nog wel een keer en Klaas Bouma maakte nog 2. Een verwoestende eindstand dus van 1-13 dat het RCM A nog nooit beleefd.