Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie

Stumak – Bouwvisie Friesland      2-8

Dat BF een goeie ankoop deen het bleek al in de 1e minuut, nieuwkomer Hidde Breukelaar joeg de bal hard inne touwen, 0-1. Stumak miste overigens 2 goeie basisspelers en had die vervangen door wat jeugd die net vanne kleuterskool kwamen. Stumak probeerde van alles maar BF was duidelijk de betere ploeg. En vooral Shane van der Horst was messcherp en hij scoorde dan ook 0-2 en 0-3. En nog inne 1e helft maakten Bouwe van der Veen en Hidde Breukelaar er 0-5 van. En inne 2e helft ging v.d. Horst ur deur as een torpedo en hij vloog ut hele zootsje nog 2 keer voorbij, 0-6 en 0-7. Maar eindelijk kwam anne andere kant Soulaiman Snoussi alleen oppe keeper af en keeper Hiemstra was kansloos, 1-7. Hierop had Teun Westgeest een antwoord op 1-8 en Soulaiman Snoussi bepaalde de eindstand op 2-8.

BuurtBazen – de Tobbedanser      2-3

Dit leek een makkie te wudden voor de jonge veulens van de Tobbedanser maar dat pakte even anders uut. Want die mannen van BB begonnen vliegend. Drekt in ut begin vloog Djan ur deur as een raket en liet de keeper kansloos, 1-0. Maar de jeugd begon wat beter te speulen maar helaas vloog hun inzet oppe paal. De tobbedansers kregen een vrije trap en dat had nogal wat voeten in aarde. Twee keer vloog de keeper te snel in en moest de bal over nomen wudden. En de derde keer was het raak en scoorde Hessel Oswald en kon de keeper weer in sien goal blieve, 1-1. Even had Luca Broersma de hasses ur niet bij en tikte hij de bal in eigen goal, 2-1. Vlak voor de wissel wist Hessel Oswald ur nog 2-2 van te maken. Drekt in 2e helft kregen de BBers 2 mooie kansen maar Abahal sien punter vloog oppe paal en een snoeiehard skot van Djan pakte keeper Riemer Hameter vliegend. Toen kreeg een speler van BB ook nog us rood. En met nog 3 minuten te speulen beslist Hessel Oswald dan de partij, 2-3.

PoPaLo – Mind of Visuals 4-3

Die mannen van PPL vlogen as wilden uut de startblokken en waren niet te keren al na 40 seconden roste Lowie Quisenaerts al 1-0 in ut netje. Bij PPL was keeper Gerard de Viskarre Rutten gepasseerd en ston de Portugese internationaal Efan van Sertima in ut doel. En Tjeu Visser kon Efan testte hij kreeg een dot van een kans maar die verknoeide hij. In de 6e minuut weer een aktie van die Belg Lowie Quisenaerts en van afstand raakte hij de roos, 2-0. Maar MoV begonnen terug te knokken en ut was Harm ten Hoeve die 2-1 wist te maken. Drekt inne 2e helft was ur een corner Tjeu Visser kwam goed inlopen en maakte 2-2. De skrik sloeg de mannen van PPL om ut hart toen even later Leon Postma zelfs 2-3 maakte. Jurjen Breimer van PPL kreeg geel en dat was volgens ons sien drie en veertigste. Norbi Helik was wel attent en hij liet de MoV keeper kansloos, 3-3. En die Belg, Lowie Quisenaerts, was deze avond niet te stoppen en hij scoorde sien derde, 4-3. In de laatste seconden ketste ur nog een bal van MoV oppe paal maar de stand bleef 4-3.

Damen Daimond – Oosterhof/Holman        5-3

Brutaal weg nam OH de leiding toen Brent de Groot een pasje van Sicco v.d. Bij afrondde, 0-1. Alkaboos probeerde ut met 2 afstandsschoten maar beide keren pakte de uitstekende keeper Cor Steert de bal. Maar de inzet van Moam was onhoudbaar en dat betekende 1-1. Na een mooie aktie van Brent de Groot kon Armano Zwart de bal binnen tikken, 1-2. Ut was spannend, maar toen Brent even later een foutje maakte strafte Mohamed Alkaboos dat af, 2-2. In de 2e helft was het de beurt aan DD eerst scoorde Salah Saleh 3-2 en daarna maakte Mohamed Alkaboos er 4-2 van. De Engelssprekende scheids Eric de Groot gaf terecht een vrije trap teugen ut tikje te stevig spelende DD. En die vrije trap benutte Sicco v.d. Bij, 4-3. Toch trok DD an ut langste eind toen hun topscorer Mohamed Alkaboos sien derde treffer maakte, 5-3. Ondanks dat keeper Cor Steert 5 deurliet was hij verreweg de best man van ut veld/zaal.