Sport

V.V.H. Dames 1 pakt opnieuw de 5 punten

Afgelopen zaterdag mochten de VVH dames 1 weer los in de eigen vertrouwde Waddenhal. Ze namen het op tegen S.V.W. Dames 3 een routine team en de nummer vijf op de ranglijst. Voor de dames belangrijk om ook deze wedstrijd de winstreeks door te zetten om nog wat bij HeVoC in de buurt te blijven. Coach Anton begon met Yvette op de spelverdeling, Iris in de diagonaal, Mirthe en Marrit op de buiten, Welmoed en Ilse op de mid en waarvoor Anniek de libero positie op zich nam.

Qua spel een erg wisselende wedstrijd. Met vlagen speelden ze het eigen sterke spel waar S.V.W. weinig reactie op kon bieden. Dit werd echter niet goed vastgehouden. Ze werden meegezogen in het speltempo van de tegenstanders. Tijdens de wedstrijd zijn er nog meerdere wissels ingezet om te kijken of deze nog wat veranderingen in spel konden aanbrengen. Echter bleef het spel van hetzelfde niveau. Toch was het VVH die steeds wat meer punten uitliepen waardoor er wat meer risico werd genomen en de winst binnen gesleept werd.

 

De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. De setstanden waren 25-19, 25-21, 25-23 en 25-18. Qua standen een wedstrijd die gelijk met elkaar op ging. Volgens het gevoel van de dames niet de beste wedstrijd die ze de afgelopen tijd hebben gespeeld. Maar toch blij met het resultaat dat ze neer hebben gezet. Weer 5 punten erbij. Echter heeft HeVoC nog geen punten laten liggen en staan ze nog steeds op een sterke eerste plaats.

 

Komende vrijdag speelt VVH dames 1 tegen Far Ut dames 1. De nummer vier in de lijst. De vorige keer werd er thuis met 3-2 gewonnen. Een zwaarbevochten wedstrijd. Ze hopen morgen het eigen niveau weer op te pakken en een leuk potje volleybal neer te zetten. Ze spelen om 19:30 uur in Woudsend in de Driuwpolle. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda