Voetbal

Tweede ronde Wintercompetitie fc Harlingen

Zaterdag 18 januari werd de tweede ronde van de Onderlinge Wintercompetitie van fc Harlingen gespeeld. Deze ronde werd, net als de eerste ronde, in de Waddenhal gespeeld waarbij de teams aangemoedigd werden door de vele toeschouwers die hun plekje op de tribune hadden gevonden.

 

Nu is het wel winterstop maar helemaal geen winterslaap, want fc Harlingen blijft ook in de winter volop in beweging met hun jeugd. Er werd begonnen met de JO9, JO10 en JO11. De teams waren gemixt en de krachtsverhouding onderling tussen de teams was zeer klein zodat er leuke spannende wedstrijdjes ontstonden. En na heel veel zeer spannende duels, konden de punten worden geteld en de eindstand worden opgemaakt. JO10-1 won alle vier de wedstrijden en eindigde dan ook dik verdiend op de eerste plaats met 12 punten. Op de tweede plaats eindigde het team JO11-1 met 4 punten en JO9-1 eindigde op een derde plaats met 1 punt.

 

Hierna was het de beurt aan JO12 en JO13. Ook deze teams waren door elkaar heen samengesteld en waren ook zeer aan elkaar gewaagd zodat ook hier veel spannende duels waren. Bij deze groep werden veel duels pas in de laatste minuut of seconden beslist en het scoren van deze zeer laat gevallen treffers bezorgde team JO12-1 uiteindelijk de winst. De uitslag: Op de eerste plaats eindigde JO12-1 met 9 punten. Een tweede plaats was voor JO13-2 met 6 punten. Met 3 punten eindigde JO12-2 op een derde plaats en helaas met 0 punten eindigde JO13-1 op een vierde plaats.

 

Op zaterdag 15 februari worden de teams opnieuw ingedeeld voor de derde ronde en deze wordt van 13.00-15.00 uur op het kunstveld van fc Harlingen gespeeld. De finale ronde zal een week later plaatsvinden, op 22 februari, en wordt eveneens van 13.00-15.00 uur op de velden van fc Harlingen gespeeld. Aansluitend is dan de prijsuitreiking in de kantine.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda